Sevdiğim beyle anlaşmazlık yaşadık. Yaşımızın da etkisi ile o daha çok cinsellik de içeren ilişki peşinde. Ama benim önceliğim güven , saygı , sadakat. Sonrasında tabi yaşanması gereken her şey yaşanır. Ama acele edilince kötü niyet arıyorum. Defalarca da uyardım ama konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor: bende bitirdim iletişimi. Açıklama da yaptım bu arada. Ghostlamadım. Ama açıklamaya görüldü attı neyse. Normalde telegrama günde bir ya girer ya girmez. Şu an sürekli online. Resmen çevrim içi oluşunu izliyorum. Saf değilim, başkaları ile konuşuyor olabileceğinin de farkındayım. Ama bu işini daha önce instagramda hallediyordu diye biliyorum. Şu an terkettim ya onu görüp pişman olayım diye sürekli Telegramda olabilir mi? Yoksa kurduğum alakaya tükürmek mi istersiniz? 😄
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Süreli seks düşünen biri ile senin düşündüğün şeyler biraz zor olur bence bırak boş ver onu sana laik benim gibi biri lazım
Çoluk çocukla işim olmaz , üstelik sanal asla olmaz
İroni yaptım teyze çoluk çocuk dediğin seni neyse saygımı bozmuyorum…
İyi ki bozmadın
Aslında küfür yok orada teyze
Çoluk çocuk dedin ya yaşadığım deneyimler söylicektim sonra sustum
O yüzden saygımı bozmadım herkesin düşüncesi farklı
Kardeşim istersen tüm dünya ile beraber ol, bundan bana ne? Kardeşimden bile küçüksün, üstelik ben burada ilişki de aramıyorum ki
OK
Merhaba gelmiş geçmiş bitmiş düşünme artık yeni arayışlar peşinde
Deli gibi sürekli arandığı için online desene. O da aynı şeyi benim için düşünüyor olabilir mi? Bende sürekli online duruyorum ama valla kimseyle konuşmuyorum. Sadece ne zaman girecek diye ona bakıyorum
Kafanız karışık durumda olduğunu düşünüyorum uzun uzun konuşup anlatmak ister misin
Yok bu kadarı yeterli
Nasıl istersen
Ya kaç yaşına gelmişsin, bırak bu işleri 🙂
Ne işini bırakayım mesela
Görmek isteyen görür, sevmek isteyen sever, yazmak isteyen yazar, gitmek isteyen gider. Bu kadar basit aslında
Giden benim ama onun yüzünden gittim
Ya cinsellikten bahsetmezsen görüşebiliriz dedim. Tamam dedi. Sanki hiç bu konuşma olmamış gibi bir gün sonra bana mesajın sonuna öpücük atmış. Bende dellendim
Cinsellik olmuyor ki öpücük
Ayrıca cinsellik olmayan bir ilişki yürümez
Boşuna mı yaygara kopardım hahahahah 😄
Bence boşuna olmuş 🙂
Amannnnn boş ver napalım
Aynen yenisini bulursun
Sen doğrusunu yaptın asla geri adım atma
Yok geri adım atmam ki zaten, bitiren de benim ama pislik adam cevap bile yazmadı , o baya koydu
Bu normal insan düşüncesi normal senin hissettiğin. O saf duygular ile o ise avcı gibi yaklaşmış. Ne kadar erken farketmen o kadar iyi
Aslında bu kaçıncı farkedişim, bitti tamamen bu sefer diyorum , aramız açılıyor, sonra tekrar başlıyor iletişim. Ama amacına hiç ulaşamadı, ondan geri dönüp dönüp geliyor , yoksa bir daha dönmez de
Aslına herşeyin farkındasin. Ama neden halen birşeyler umud ediyorsun ki değişecek mi hayır, daha mı iyi olacak hayır. Bence sen takıntı yaptın ve peşinde sürüsün istiyorsun. Ki buda doğal bir düşünce tarzı
Valla yapmış olabilirim evet, aşk sanırken adam yüzüme gözüme iltifat etsin diye beklerken popomdan bahsedince haliyle hayal kırıklığı
Hahaha 😃 herkesin beklentisi farklı tâbi. Neyse ki lise yıllarında değilsin gerçekleri görebiliyorsun
Bu arada yanlış anlasilma olmasın gülmemim sebebi Kendi ırkımin kendini daha ne kadar küçük düşüreceği idi
Irk derken? Irktan bahsetmedim hiç!
Erkek ırkı diyorum, yani erkek milleti
Yok uzak dur başolmaz
Aranıyor demi benle ilgili değil
Uzak dur sen