Sanaldan dini eleştiren gerçekte Kur'an'dan örnekler veriyor vs çok kafa karıştırıcı insanların neden böyle olduğunu anlayamıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanala bakma ak. Sanalda herkes fabrikatör, ateist akşamına babasına çay götürür tv izler
Haklısın
Bunun böyle olduğunu gördükten sonra sanalda kimseyi takmamaya başladım zaten
Alışırsın olmaz bir şey he de geç işte
Ben tam tersi sanalda dindar gerçekte münafıkımm 😀
Sanalda çoğu kadın düşürme derdinde çünkü
Biri mesajda diyor ki bu dinden ne beklersin ki böyle bir din diyor sonra YouTube kanalında da Kuran'dan örnekler veriyor bilmiyorum değişik
Onlar sapıtmış insanlar. Unutma şeytan da ilim sahibidir.
Haklısın valla gerçekte bile güvenim kalmadı bu yüzden böyle kendiyle çelişen insanlar gördükçe herkes aynı değildir tabi orası ayrı da böyle insanları da kaale almamak lazım
Şeytanın en önemli özelliği hilesidir. Sanaldakilerde öyle. Amacına ulaşabilmek için her türlü hileyi deniyor. Din insanların hassas noktası olduğu için onu kullanıyor herkes
Türk kızlarına sormak lazım
Niye Türk nfnfnf
Arksdaşlar hayatı yaşamak istiyorsan uzun boylu en az 190 yakışıklı zengin ve karizmatik olmalısın bunlarda genetik parada baba parası hadi diyelim kendin kazandın zengin olmanın tek yolu kara para öyle kimseyi kolay kolay zengin yapmazlar neyse bunuda geçtim. kısa boylu 170 falan fakir fukara ve çirkin doğduysan asla sevilmezsin tek farkı 2sininde insan olması ama doğuştan özelliklerinden dolayı sevilmezsin saygı görmezsin kader tamamen
Aşk=tip para uzun boy en az 180 hatta 180 ne kısa diyenler bile var 185-190 istiyotlar komedi
Ya böyle diyenlere sen bakma cidden dış görünüşü bu kadar büyütmeyin ben önemsiz demiyorum da ama bunun yanında kimler kimlerle beraber görmüyor musunuz ayrıca reelde en az 1.80 olacak kafasında kız yok sanalda derler bunları belirli rakamlar için birini sevecek olan zaten sevmesin ayrıca
Genelde kızların sevdiği erkek en az 190 oluyor dışarda ne hikmetse
Ben hiç uzun olacak diyen birini görmedim
Nasıl ya
180 veya 181 im
Kısa diyorlar
Ya sen milleti ne takıyorsun bu kadar kimine göre uzunsundur kimine göre normal boy kimine göre kısa boş ver
Türkiyede erkek olmak
Kendi halinde biriyim tek isteğim beni sevicek benimde sevip koruyacağım bir kız arkadaş Ya şöyle bi insan yok mu anlamıyorum ilişkiden beklentim dertleşmek sinemaya gitmek birlikte yemek yemek yapmak korumak ders çalışmak sevmek bu yani çok bi beklentim yok en yakın arkadaşımda o olur zaten
Ama öyle bir ilişkim olmucsk kızların nasıl erkekelr sevdiği belli
Niye olmasın hemen buna kanaat getiriyorsun
Sence iyi erkek seven kız mı var
Sevimli böyle tatlı sevebileceğim ama hayalden ibaret
Tipim serseri değil bide ondandır
Ben iyi bir insanla olmak istiyorum iyi niyetli temiz kalpli
Bende ama işte böyleleri hep kaybeder
Sanalın olayıda bu değil mi
Bilmiyorum ama adı üzerinde sanal zaten
E o zaman 😂