Selam arkadaşlar. Google'ın E-Tablolar uygulamasında kendime aylık bütçe tablosu oluşturdum. Bu harcamalarını kendi kategorisinde ayrı ayrı toplayacak bir formül lazım. Böylece ay sonunda, o ay içinde mutfak harcamam ne kadar tutmuş , dışarıda yemeğe ne kadar vermişim, maaşımın kaçta kaçı nereye gidiyor her birini kalem kalem bileceğim. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Google E-Tablolar hakkında yardım edebilecek biri var mı?
Aslında o dediğinizi de yapmıştım. Ancak o şekilde gün gün ayrı ayrı toplamam gerek. Ayrıca ay sonunda harcama oranlarımı göremem. Meselâ mutfak masrafım aylık maaşımın ne kadarı, faturalar+ev kirası+aidat gelirimin ne kadarı vs. Bunu bilemem.
Ödemesini kredi kartı ile yaptığın şeylerde kredi ekstresinden bakabilirsin evet, ama bazı alışverişlerde nakit kullanıyorum ya da hesaba havale yapıyorum. Onlar için banka işe yaramaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzun zaman oldu kardeşim ya çok hatırlamıyorum ama güzel bir çalışma olmuş,
Teşekkür ederim. Bir arkadaşım bir video atmıştı. Ona baktım etopla diye bir formül var. Yaptım ama onda da bir hata çıktı. Dün deli oldum yaa.
Anladım kardeşim
Tarih tarih giderseniz daha iyi olur.
Böyle çok karışık olmuş çünkü.
Sol tarafta tarih sütunu var. Bir harcama yaptığım her gün yazılı.
Her güne bir tarih atın.
Gün sonunda ise gün içindeki harcamaları toplayarak gidin daha kolay olur ay sonu hesaplaması.
Aslında o dediğinizi de yapmıştım. Ancak o şekilde gün gün ayrı ayrı toplamam gerek. Ayrıca ay sonunda harcama oranlarımı göremem. Meselâ mutfak masrafım aylık maaşımın ne kadarı, faturalar+ev kirası+aidat gelirimin ne kadarı vs. Bunu bilemem.
Zaten gerek de kalmadı sorunu çözdüm.
O zaman sorun yok :)
bunu zaten mobil bankacılık uygulaman yapmıyor mu?
Ödemesini kredi kartı ile yaptığın şeylerde kredi ekstresinden bakabilirsin evet, ama bazı alışverişlerde nakit kullanıyorum ya da hesaba havale yapıyorum. Onlar için banka işe yaramaz.