🎀🎀🎀🎀
isminin sonunda bu olan erkek sizce çok mu ezikçe sevgilim istiyordu koydum kıramadım izlenim ne olur?
🎀🎀🎀🎀
isminin sonunda bu olan erkek sizce çok mu ezikçe sevgilim istiyordu koydum kıramadım izlenim ne olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takma böyle şeyleri ya. Sevgilin mutlu sen mutlusun tatlı bişey bence
takmıyom kanka zaten sadece izlenim ne olur sence 😂
Dediğim gibi bence tatlı benim de sevgilim benim için çok tatlı şeyler yapıyor ben şahsen çok mutlu oluyorum çok seviniyorum. İzlenim olarak ben kötü bakmıyorum
Alt tarafı gay muamelesi canım abartacak bir şey yok akjshxhahxjzj şaka maka bı yana kızın bunu istemesi ayrı saçmalık senin kabul etmen ayrı saçmalık
ciddimi 😂
Tabikii😂😂
Feminen duracak ama çok dalga geçilmeyecek ifade ne olabilir senec
Öyle bir ifade yok üzgünüm
buna tercih feminen en azından 😂
Hiç bir şey bizim ne düşündüğümüz önemi olmamali sen kızla arani iyi tut
Yaptım zaten kanka sadece izlenim ne olur diyorum jdjdkdkdk
Her kafadan farkli izlenim cikar bende diyorum ki merak etme moralin bozulur ne gerek var
ahahah sağol knk
Başın bağlı diye sezimledim :D
kanka Görkem 🎀 şeklinde isim yazması ezikçe mi sence ne düşündürür sana adım görkem 😂
Şey pembeyse o kurdele bir düşünürüm gay mi diye..
ahhaah sağol kanka peki feminen duracak ama kurdele dışı ne olur ona ikna etsem 😂
Yüzük emojisi felan varsa olabilir
💍💍💍 tarzımı knk
Tuğralı olan yok mu ya aaa😂
ahhahaj sağol knl
Niye istedi ki ne alaka ansjsjsjs
Heralde tatlı duruyor diye bilemedim profilinde görkem 🎀 diye ismi yazan erkek ne düşündürür sana
Kız gibi hissettirirdi
ezikçe mi tatlı mı reis
Tatlı değil
Gay gibi
o derece mi 😂
evet çok ezikçe
ve de farklı manaya gelir sevgilin seninle alay edilmesini umursamadan sevgilinin olduğunu yani başının bağlı olduğunu millete göstermek istiyo ya da ciddi ciddi seninle üstü kapalı alay ediyo
Hanımcı