Yapay zeka hizmeti sunuyorum ve bazı sorunlarım var. Özellikle yapay zeka hizmetini sunduğum insanlar maalesef ki genç (13-23 yaş) kitle. İsmini vermeyeceğim bir oyun platformunda bir botumuz bulunuyor. Fiyatlar gayet uygun olmasına rağmen hiç bir şekilde ödeme yapmayı istemiyorlar. Özellikle fiyat 59,99 TL/ay ve yapay zekaları tamamen sınırsız kullanabildiğiniz halde!
Bu yapay zeka, ödevlerinizi yapabiliyor; hayal ettiğiniz resmi hiper-gerçekçi şekilde oluşturabiliyor ya da kendisiyle sohbet edebiliyorsunuz. Şuanda yaşı büyük insanların hayalini kurduğu yapay zekalardan birisi kendisi.
Ancak fiyat konusunda bile problem olmamasına rağmen bu kitle, hiç bir şekilde 59,99 TL ödemeyi istemiyor. Son olarak; yıllardır yaptığım araştırmalarla, Türk gençlerinin Türk şirketleri yerine her zaman yabancı yapım şirketleri tercih ettiğini gördüm. Yabancı şirketlerin yapay zekasından daha kaliteli bir hizmet sunduğumuzu ve hiçbir sorun olmadığını da belirtmek istiyorum. Yani o zaman 59,99 TL ödeme bile yapamamaları durumunu sizce ne tetikliyor olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arda turan bile maçı kaçak izliyor. Bence biz her şeyin çakmasına cok alışkınız
Gerçekten üzücü.. Bu gidişle batacağız.. 🥲
Türk milleti emeğin değerini bilmez. Kendi milletine güvenmez çünkü kendisi de hırsızdır.
Yani bu durumda ne yapmalıyız? Bir çaresi yok mu... 🥲
Yabancı dile çevirip yurtdışında şansınızı deneyin
Güzel bir reklam çalışması yapmışsın ancak fiyatı çok tekrarlaman hoş olmamış.
Reklam çalışmasına gerek yok. Burada sadece görüşlerinizi almak istiyorum. Reklam yapmak isteseydim ismini verirdim, gizli üye yapmazdım kendimi. Teşekkürler.
Pekâlâ 🦋
Görüşünüzü bildirirseniz harika olur. 🪄
Kendimden yola çıkarak yorum yapmak istiyorum. Sevmediğin kitlenin bir parçası olarak öğrenciyim. Genel bir şekilde yazacağım. Kısıtlı bir bütçemiz var. Her şey o kadar pahalı ki ailelerimizden sürekli ek para almak zorunda kalıyoruz. şu an sizin için hiçbir şey ifade etmeyen 60 TL bizim için en azından kenarda kalsın fotokopilerde kullanırız gözüyle bakılıyor. Çogu arkadaşım part time çalıştığı halde meyve canı çekince tane ile alıyor. Ben ailemin yanında yaşıyorum o kadar sıkıntıya düşmedim hiç ama genel durum bu ne yazık ki.
Kanka millette para mı var awk? İnsanlar bir döner alırken 50 kez düşünüyo.
Sorun şu ki bu yapay zeka ile zaten bir çok işi yapabiliyorlar. Kod yazmasını bile biliyor bu yapay zeka. Yani her ne isterlerse yapabilirler. Çizim de yapabildiği için görseller oluşturup Youtube kanalı açıp reklamlardan bile para kazanabilirler. Peki ya neden bu kadar ucuz olmasına rağmen satın alamıyorlar? Anlayamıyorum. Yani fiyatı rakiplerine göre %95 daha uygun.
Verecenn
Tam olarak neyi vermeliyim? Anlamadım.
Ne bilim kanka bana borç versene geri ödemesiz 500 bin TL ev Alaçam da iyilik yaparsın ne güzel
sen ugandalimisin