Türkler neden her şeyi ücretsiz istiyor?

Yapay zeka hizmeti sunuyorum ve bazı sorunlarım var. Özellikle yapay zeka hizmetini sunduğum insanlar maalesef ki genç (13-23 yaş) kitle. İsmini vermeyeceğim bir oyun platformunda bir botumuz bulunuyor. Fiyatlar gayet uygun olmasına rağmen hiç bir şekilde ödeme yapmayı istemiyorlar. Özellikle fiyat 59,99 TL/ay ve yapay zekaları tamamen sınırsız kullanabildiğiniz halde!

Bu yapay zeka, ödevlerinizi yapabiliyor; hayal ettiğiniz resmi hiper-gerçekçi şekilde oluşturabiliyor ya da kendisiyle sohbet edebiliyorsunuz. Şuanda yaşı büyük insanların hayalini kurduğu yapay zekalardan birisi kendisi.

Ancak fiyat konusunda bile problem olmamasına rağmen bu kitle, hiç bir şekilde 59,99 TL ödemeyi istemiyor. Son olarak; yıllardır yaptığım araştırmalarla, Türk gençlerinin Türk şirketleri yerine her zaman yabancı yapım şirketleri tercih ettiğini gördüm. Yabancı şirketlerin yapay zekasından daha kaliteli bir hizmet sunduğumuzu ve hiçbir sorun olmadığını da belirtmek istiyorum. Yani o zaman 59,99 TL ödeme bile yapamamaları durumunu sizce ne tetikliyor olabilir?

Türkler neden her şeyi ücretsiz istiyor?