Engellediğim birisini sürekli kendisi sohbet yerinde engelli kaldırmak için dokunun altında engeli kaldirdiniz diyor ama engelli olduğu halde neden yapar korkuyorum gerçekten
kontrol mu ediliyor telefonum hesaplarım yardım edin
kontrol mu ediliyor telefonum hesaplarım yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uygulama verilerini silip uygulamayı tekrar yüklendiğinde ya da format atıp resetlediğinde engel otomatik kalkıyor diye biliyorum yani yanlış olmasın ama en azından ben öyle biliyorum
Demek istediğim şu format attım evet ama format atmadığım öncesin de de mesala ben sizi wp de engelledim demi engelli kaldırmak için tıklayın der demi mesaj klasörün den çıkıp 2 3 dk sonra tekrar girdiğimde engelli kaldirdiniz diyor sonra anında altında tekrar engeli kaldırmak için tıklayın
Ama aslında hep engelli
Dostum anlamadım 2-3dk içinde telefonunuz kontrol edilse bile bu kadar süre içinde engeli kaldırabileceklerini sanmıyorum bir hata olabilir ya da anlayan birine göstermende fayda var bu kişi tanıdığınız biri mi
Evet tanıdık âma araştırdığım dq sanki birkaç kişi de aynı sorun var
Olabilir dostum onunla da konuşabilirsin belki
Bir arkadaşımla sorunumuz var çocuk hesaplarını çalarım ruhun duymaz hayatını bitirim tarzında konuştu onu engelledim ama sürekli otomatik bir şekilde engeli kaldirdiniz sonra da engelli kaldırmak için tıklayın diyor WhatsApp da ama hâlbuki o engelli korkuyorum uzaktan kontrol mu ediyor dinleniyor muyum ya da izleniyor muyum hesaplarıma vs bişi olur mu
Dostum wp girişlerini kontrol et senden başkası giriş yapmış mı diye ya da eğer engellediğin başkaları da varsa o sohbetleri de kontrol et onlarda da aynı sorun var mı diye yani başka diyebileceğim bir şey yok maalesef
Diğerlerinde öyle olmuyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!