İnternet & Teknoloji WhatsApp görüşmeleri güvenli mi? berkayberkant Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor WhatsApp gizlilik güncellemesi hakkında düşünceleriniz nelerdir? WhatsApp eskisi gibi güvenilir kalacak mı? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç WhatsApp görüşmeleri güvenli mi? Cevapla WhatsApp Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Hiç bir uygulama güvenli değil ki...Telefonlara yüklediğimiz el feneri uygulamaları bile bütün bilgilerimize erişiyor.Hiç bir uygulama yüklemesek de bütün görüşmeler kayıt ediliyor zaten. 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Ben kalırım, nemli bir isim yok, yazistiklarim özel degil. Ünlü taninmamis stratejik bir durumun yok. Neyimi kopyalayarak Facebook :) bok yesin 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Devlet sırrı saklıyorlar sanki, eminim WPyi silenler İnstagramda kullanıyordur İnstanın sahibinin kim olduğunu bilmeyen insanlar hala var. 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Hiçbir , sosyal platform güvenli değildir maalesef ! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben telegrama geçiş yaptım telegram kullanıcam watsapp i silmicem öyle kalacak 0 0 Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Telefon kullanmanın guvenliligi kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç bir uygulama güvenli değil ki...
Telefonlara yüklediğimiz el feneri uygulamaları bile bütün bilgilerimize erişiyor.
Hiç bir uygulama yüklemesek de bütün görüşmeler kayıt ediliyor zaten.
Ben kalırım, nemli bir isim yok, yazistiklarim özel degil. Ünlü taninmamis stratejik bir durumun yok. Neyimi kopyalayarak Facebook :) bok yesin
Devlet sırrı saklıyorlar sanki, eminim WPyi silenler İnstagramda kullanıyordur İnstanın sahibinin kim olduğunu bilmeyen insanlar hala var.
Hiçbir , sosyal platform güvenli değildir maalesef !
Ben telegrama geçiş yaptım telegram kullanıcam watsapp i silmicem öyle kalacak
Telefon kullanmanın guvenliligi kadar
WhatsApp bitmiştir
Zannetmiyorum
Sanmıyorum