Ufak bir mola dedik ve aranıza geldim tekrardan , daha güçlü , daha mutlu , ve vicdanı rahat olarak :D Özlemişim be sizleri :D

#emre00 ®
Ufak bir mola dedik ve aranıza geldim tekrardan , daha güçlü , daha mutlu , ve vicdanı rahat olarak :D Özlemişim be sizleri :D

#emre00 ®
Hayır ben yapmıyorum.. çünkü sosyal medyayı zaten kafa dağıtmak için kullanıyorum bu şekilde sorunlarımı çok düşünmemiş oluyorum.. sadece çok sıkıldığım oluyor ama devam ediyorum.
Yapıyorum normalde, akıllı tel kullanmadim bir sure şu aralarda yakın zamanda da 4, 5 ay tüm hesapları kapatmayı düşünüyorum umarım tekrar kullanmaya başlamam.
hoş geldin.. Bende 1 hafta önce yapmıştım ama ben kafayı dinleyemedim hastalıkla falan uğraştım.. Ama insana gerçekten iyi geliyor..
Teşekkür ederim şükür toparladık.. 😅
Teşekkür ederim..
Detoksa ihtiyacım yok. hoş geldin 😎
Teşekkürler 🤓
Başınız sağolsun 🥺 Allah rahmet eylesin
Teşekkürler okumasınlar dedim
Tanıtırım kendimi sonra tamam şimdi uyku vaktim geldi 😴☺️
İyi geceler 🙋♀️
Cevap
4Cevap
Yaptığım oluyor. En son instayı kapatıp yeniden dönmeme izin vermeyince Instagram oturup ağlayacaktım :D artık tövbeliyim djdjs
Kahroldum :D dedim nerde benim başkan ya
Pis yiyiciler :D
Tövbe de :D beddua etme valla bizi alır da görürsün sjdjs
Bana ne olm ben yaşıyorum, yaşayacağım :D
Siz naparsanız yapın olm :D bana ne hddjsj
Bana baaak, sinirlenecek gibi oldum ama geçti djsjsdjs
He aldırdım sinirlerimi ben :D bedavaa
Yeaah lokummm :D
Fıstıklı :D
Emree nerelere gittin hoş geldinn😄 Benim yapacağım detoks da aynı böyle 2 3 gün olur ama üşeniyorum
hoş geldin kanka Allah yokluğunu vermesin yoksa mokoko😂😂😂
Çok iyi geliyor bu arada 3 gün yapmışlığım var, en fazla 3gün dayana bilmişdim geceyi instaya girmişdim yine.😂
Hoş geldin tekrardan, evet yapıyorum tüm sosyal medyalarımı kapatıyorum çok da iyi geliyor gerçi kapatmasam da hiç girmiyorum burayı bile uzun zaman kapalı tuttum 😃
Ara ara yapıyorum. Zaten bir KS yi kullanıyorum.
Genel olarak değil de ınstagramda yapıyorum onu
Bir ara yapıyorum da iki günden fazla sürmüyor
KS detoksu yapıyorum arada
Sanırım zamanı yaklaştı
Seni kaçırdılar sandım 😂
Hoşgeldiiiinnn😂
Arada bir uzaklaşarak yapmak lazım
Bazen gerekiyor yapılmalı.
Yapmam o kaptırmıyorum kendimi.
hoş geldin
Bazen
Evet oluyor.