Yks ye hazırlanıyorum ders çalışmak için alacağım sonra üniversitede de kullanırım belki. Not tutmak, pdf, video gibi şeylerde kullanacağım. S9fe+ 128 gb 13 bin tl. ipad 9. Nesil 256 gb 14 bin ama kalemiyle birlikte 17 bin.
Normalde s9fe+ alacaktım hem yeni ürün hem ekranı büyük hem daha uygun fiyatlı ama telefonum iphone, ipadle uyumlu olur ve apple cihazları daha uzun süre kullanılıyor. Ben de en azından 6 yıl falan kullanmak istiyorum. Bir de ikinci eli daha çok para ediyor değeri çok düşmüyor. Ama ipad alayım diyince de eski ve ekranı falan küçük diye s9fe+ de kalıyor aklım. Hangisi daha mantıklı?
İpad 9. Nesil
s9 Fe+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iPad 9 eskidi artık alabiliyorsan 10 al kalem çok önemli bişey değil orjinal kalem almasan da aynı işi görür kalem kullanmazsın bile
10 pahalı ama 20 bin tl kalemi de alırsam 23 falan olur. Kalem gerekiyor bana not tutmak test çözmek için falan.
İlla sıfır mı alacaksın 2. el sıfır gibi açılmamış cihazları daha ucuza bulabilirsin garantili sıfır 9 alacağına sıfır gibi 10 al
Nerden bulabilirim? Aklıma geldi ama güvenilir olmaz diye düşündüm
Sahibinden. com a bak cihazın garantisi kutusu faturası olduğu sürece hiç bi sıkıntı olmaz
Tamam teşekkürleer