Sevgilin elinden telefonu aldım. Komşum dediği bir kadın var 45 yaşlarında vardır. Hep sevgilimin hikayelerine kalp atıyordu yanıt veriyordu. Bende kim dedim, komşu abla çok iyi kadındır dedi. Bir gün aldım telefonu ev arkadaşı)(erkek) sevmediğim biri konuşmalarına girdim. Bu, ev arkadaşı ona komşu dediği kızın fotosunu atıyor. Kız açık saçık da değil güzel bir kız. Sevgilimde "çok güzel" "Annesine senin kızın benim dedim bende senle olmasını istiyordum kübrayla konuşucam" Dedi diyor. Sonra sana ayıp olmaz dimi baldız oluruz diğer kardeşi zaten senin sevgilin diye alay ediyorlar. Sonra ben çok kırıldım çok kavga ettim hatta o komşu dedikleri kadın beni biliyordu nasıl beni bile bile, kızını yamaladı. Sevgilime dedim kadına her şeyi söyliycem diye. "O, üç kuruilık insanlara rezil etme beni kız küçük sadece annesi ile şakalaşlıyoruz" Bu konularda dedi. Ve hesabıdnan çıkarttıpım o kadını ve diğer kızını ekledi. Çok üzüldüm çok kırıldım intikam alamadım. Allah belasını verse keşke.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani bir nevi savunduğu komşu diye bahsettiği kadına gidip senin kızın bsnim Diyor kadında bende bunu istiyordum diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Komşu kadın kızını senin sevgiline mi yamaladı yani doğru mu anladım
Evet onu da geç
Sevgilim, o kadının kızı hakkında ev arkadaçına bahsetmiş
"Kadjna gittim senin kızın bsnim dedim oda bende senle olmasını istiyordum" Dedi diyor
Tam kaşarmış kadında seni sevgilinde yani masum değil
İkiside değil 😞
Başka detaylar varsa kon*şmak ister misin
Ne iğrenç yaratık bir nesil
Peki annesine ne demeli beni bile bile kızım ssnin demesi.
Kadının kızı kaç yaşlarında
Bana 16 uaşında daha çocuk annesi, ile şakalaşıyodduk büyüyünce bsn alıcam diye dedi
Baktım kız 18/19 yaşinda çıktı bende 20işte
Kadının davranışları da bi acayip, pek olgun gelmedi.
Kadın zaten yollu insan hiç sevgilisi olduğunu bile bile kızı çocuğa kakalar mı
Eski sevgilim ev arkadaşına anlatıyor bı olayı.
"Kadına gittim senin kızın benim dedim oda benle senle olmasını istiyordum kübra ile konuşucam (kızıyla) dedi " Yazmış. Geldi birde şakalaşlıyoruz dexi.
Manyağın teki, herkes ebeveyn olmamalı, olunca böyle oluyor.
Bu olayda şaka yok dimi hep beni suçladılar basbaya kızı beğenmiş
Sanki başka adam kalmadı ülkede. Herkesin bir gün kısmeti çıkar, ne bu acele? Sen anne olarak kızına doğru yolu göstereceğine senin sevgiline göz koyup gelecekteki damat adayı olarak mı görüyor. Tam dizi senaryosu çıkar. 😆
Boş ver bırak gitsin. Bu saatten sonra kör olasıca de sevgilin çoktan seçimini yapmış. Sen de kendi yoluna bak derim.