Bunun şaka yanı var mı? Ciddi değiller mi?

Sevgilin elinden telefonu aldım. Komşum dediği bir kadın var 45 yaşlarında vardır. Hep sevgilimin hikayelerine kalp atıyordu yanıt veriyordu. Bende kim dedim, komşu abla çok iyi kadındır dedi. Bir gün aldım telefonu ev arkadaşı)(erkek) sevmediğim biri konuşmalarına girdim. Bu, ev arkadaşı ona komşu dediği kızın fotosunu atıyor. Kız açık saçık da değil güzel bir kız. Sevgilimde "çok güzel" "Annesine senin kızın benim dedim bende senle olmasını istiyordum kübrayla konuşucam" Dedi diyor. Sonra sana ayıp olmaz dimi baldız oluruz diğer kardeşi zaten senin sevgilin diye alay ediyorlar. Sonra ben çok kırıldım çok kavga ettim hatta o komşu dedikleri kadın beni biliyordu nasıl beni bile bile, kızını yamaladı. Sevgilime dedim kadına her şeyi söyliycem diye. "O, üç kuruilık insanlara rezil etme beni kız küçük sadece annesi ile şakalaşlıyoruz" Bu konularda dedi. Ve hesabıdnan çıkarttıpım o kadını ve diğer kızını ekledi. Çok üzüldüm çok kırıldım intikam alamadım. Allah belasını verse keşke.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani bir nevi savunduğu komşu diye bahsettiği kadına gidip senin kızın bsnim Diyor kadında bende bunu istiyordum diyor.
Bunun şaka yanı var mı? Ciddi değiller mi?