Şaka gibi gerçekten?

Selam arkadaşlar lütfen öncelikle kırıcı cevaplar vermeyin zaten ağır depresyondayım tşkler :( yaklaşık bir aydır bir ilişkim vardı pubgden ekledi beni telegramdan konuşmaya geçtik bu beni sürekli arıyor konuşuyoruz çok ilgili alakalı ben ayrılıyorum peşimden koşuyor bana şiirler okumalar falan ses tonundan konuşmalarından çok etkilendim, ama numarasını vermiyordu bende herkesin düşündüğü gibi evli mi acaba sevgilisi mi var vs düşünüyordum ısrarla bi insan neden numarasını vermez. Neyse bu böyle bir ay oyaladı beni tabi slk ben inanıyorum ikimizde farklı şehirdeydik yanıma geleceğini söyledi bayramdan sonra vs. Bi gün bana ben herşeyi itiraf edicem dedi anlat dinliyorum dedim bişey sakladığını zaten biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum yıl olmuş 2024 abi ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ki benimde ramazandan dolayı oruç falan boşluğuma geldi galiba. Çocuk fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını söyledi yemin ederim yıkıldım bu nasıl dolandırıcılık nasıl bi özgüvensizlik abi. Hadi fotoğraf olsa sadece adamın hayatı komple yalan fotoğraftaki çocuğun kimliğiyle gelmiş hayır neden bi insan böyle bişey yapar o çocuğun hayatını bana kendi hayatıymış gibi anlatıyor o konuştuğum ses tonu da yani fotoğraftaki çocuğun olmaması imkansız o kadar kibar güzel konuşuyor ki. Ben bu fotoğraftaki çocuğu rüyalarımda görüyorum vs aşık oldum ama ses tonu konuşmalar başkasının şaka gibi. Neyse ben fotoğraftaki çocuğu buldum arkadaşlar en başta yapmalıydım slaklık bende görseli arattırdım direkt başka birisi çıktı hani sıradan normal bi insan yani çocuğu stalkladım bu çocuğun hayatını resmen kendi hayatı gibi anlatmış ve sizce ben bu fotoğraftaki çocuğa anlatmalımıyım her şeyi bana bi akıl verin çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum ilk defa böyle bişey başıma geldi gelmez demeyin. Yani diğer o çocuğun amacı neydi ne amaçla yaptı bilmiyorum bana aşık olduğunu beni çok sevdiğini söyledi yolu verdim direkt yalancı dolandırıcı bi insanla ne işim olur beni soktuğu duruma bak ya.

Şaka gibi gerçekten?