İnternet & Teknoloji Tiktokda nasil videolarim begenilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bi video paylasdin 20 dakka için de 600 kişigördü daha yükseliyor ama beğenen yok? Tiktokda nasil videolarim begenilir? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. paylaşım yaparak 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. Sabret ((:Sıradan video atma biraz farklı at hani klasik olmamalı 0 0 Yorumla
getirbimutlulukaq35 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Hiç yüklemedim bile ama bira açık şeyler ilgi çekşyor 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bu ceneyimi begeniyor millet :D 0 20 Yorumla Soran +1 yıl M@l misin Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl sana cekmişim Yorumla Soran +1 yıl Kendimi atmadim Yorumla Soran +1 yıl belli belli Yorumla Soran +1 yıl Ayrica sen benim çeneme kurban ol Yorumla Soran +1 yıl Kiskanç Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl asjkldafşlksdjfşlaksjdfşlaksjdşlf catla patla Yorumla Soran +1 yıl Bide havalaniyor profiliyle sen benim tırnağım olamaszin kiskanççç Yorumla Soran +1 yıl Çeneme seninkinden ck güzel😉 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl lkasjdfşlaksjd kuyruk acınmı varda bu kadar yarıldın alşskjdşfa Yorumla Soran +1 yıl Ankara bebesi senin havani alirim git payvonlarda parani yedir Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl para benim sanane :D sana yediren yok diyemi Yorumla Soran +1 yıl Avrupadayim banane ankaranin pavyonlarindan ya Avrupada en kalitesi var herseyin Yorumla Soran +1 yıl Para yedirtmek istiyen cok ama ben istemiyom namusum elvermiyor Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl ya tamam tiktokda begeni manyagısın Yorumla Soran +1 yıl yok kendimi atmadim Yorumla Soran +1 yıl bi video attim oda tutmadi sildim arabayla giderken sarki paylasmisdim kimse begenmeyince sildim🫤 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl susarmısın asko lütfen Yorumla Soran +1 yıl Susmuyom asko Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mal şeyler yaparak çoğu kullanan mal çünkü. 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaramaz. O.. yalanların devri oldu güzelim bu devir. Yorumla Soran +1 yıl kendimi atmadim ki sarki arabayla cektimi attim tutmadi oda sildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre gereksiz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atsana bir şey sorcam Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anidende kesiliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
paylaşım yaparak
Sabret ((:
Sıradan video atma biraz farklı at hani klasik olmamalı
Hiç yüklemedim bile ama bira açık şeyler ilgi çekşyor
bu ceneyimi begeniyor millet :D
M@l misin
sana cekmişim
Kendimi atmadim
belli belli
Ayrica sen benim çeneme kurban ol
Kiskanç
asjkldafşlksdjfşlaksjdfşlaksjdşlf catla patla
Bide havalaniyor profiliyle sen benim tırnağım olamaszin kiskanççç
Çeneme seninkinden ck güzel😉
lkasjdfşlaksjd kuyruk acınmı varda bu kadar yarıldın alşskjdşfa
Ankara bebesi senin havani alirim git payvonlarda parani yedir
para benim sanane :D sana yediren yok diyemi
Avrupadayim banane ankaranin pavyonlarindan ya
Avrupada en kalitesi var herseyin
Para yedirtmek istiyen cok ama ben istemiyom namusum elvermiyor
ya tamam tiktokda begeni manyagısın
yok kendimi atmadim
bi video attim oda tutmadi sildim arabayla giderken sarki paylasmisdim kimse begenmeyince sildim🫤
susarmısın asko lütfen
Susmuyom asko
🤣🤣🤣🤣🤣
Mal şeyler yaparak çoğu kullanan mal çünkü.
Yaramaz. O.. yalanların devri oldu güzelim bu devir.
kendimi atmadim ki sarki arabayla cektimi attim tutmadi oda sildim
Bana göre gereksiz.
Mesaj atsana bir şey sorcam
Panelim var kanka atim ben sana
Acik sacik hep
Anidende kesiliyor
Beklentiye baglı