Sistem üzerinde soruları kamera karşısında kendimiz cevaplıycaz sanırım mantık bu. Nelere dikkat edilmeli
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok saçma bir yöntem. Karşında doğru dürüst bir insan yok, sistemin sorusuna öyle robot gibi yanıt veriyorsun işte🤖
Ama soruları önceden görmek- bilmek avantaj
🕓Süreli soru onlar, çok kısa sürede yanıtlaman gerek
Süreli olsun zaten çok uzun sorular değil
Giyime oda daki arka plana kamerada duruşuna
Arka plan nasıl olmalı
Sektör ne?
Bir giyim markasında insan kaynakları ya da finans için basvurmustum
Arkanda tablo ya da bir resim olsun kesinlikle ve pencere de görüksün
Evimde öyle bir manzara yok :(
O zaman arkanda direk duvar olmasın 😀
Bir kafeye gidip orada yapsam saçma mı olur? Zaten bundan olumlu bir şey çıkacağını sanmıyorum ama şansımı da denemek istiyorum. Bide tel mi pc mi daha iyi sence? Yazılana göre telefona uygun olmayabilirmiş zaten pc min kamerası çokta iyi sayılmaz
Şimdi telefonun kamerasını PC'ye bağlayıp öyle de kullanabiliyorsun bunun bir programı vardı ama şu an hatırlamıyorum kafe ortamı biraz ciddiyetsiz olur
Hangi firmayı tam olarak söylersen ben sana daha ayrıntılı anlatabilirim
Özelden yazsam olur mu
Olur tabii ki de
Video mülakat aynen dediğin gibi hazır bir kaç soru vardır videoda bunları cevaplamani isteyecekler
Bu daha sıkıntılı ya karşıda biri olsa en azından iletişim daha iyi olur
Evet saçma oluyor ama bunun bilincinde olacak karşı taraf bende insan kaynaklariydim önceden çok yaptım mülakat oradan biliyorum
Özelliklere şunlara dikkat et dediğin konular var mı
Ezber yapma çok fazla uzatma video mülakatta amaç kısa sürede soruya nasıl cevap verdigindir. Önemli olan düşünceni kısa sürede ve net olarak aktarmandir
Bana tamamladığın bir projeye örnek verir misin diyor mesela. Ama aklıma öyle bir proje gelmiyor stajla ilgili çalışmamı söylesem olur mu? Mesela staj yaptığım yerde (muhasebe) ay sonu raporlarının yetişmesinde yardımcı oldum desem saçma mı olur
Evet saçma olur yardimci oldum demek yerine nasılsın yardımcı olduğunu kısaca anlat ve bunu projeymis gibi anlat. Mesela aay sonu raporlarına bir farklılık katarak o raporun daha verimli olduğunu uydur. Nasıl bir farklılık kattığını da özetle
Peki sence staj yaptığım yerdeki patronu ararlar mı
Firmadan firmaya değişir bu ben çok absürt bir durum yoksa aramadım hiç çünkü başkasının düşüncesinden çok benim düşüncem onemliydii aday ile alakalı. Ha eski isyerinden neden ayrıldığını doğruu anlatmadığını dusundurmustur o zaman ararım. Ama tek deneyimin staj ise aramazlar genelde
Sevindim buna. Çünkü benim patronla aram iyiydi sonradan yavsadığı için iletişimi kestm. Proje için de aklıma gelmiyor ya. Hani ay sonu raporlarının yetişmesinde yardım ettim desem de ben bir yenilik yapmadım ki iş öğrendim orada. Bu prpje meselesi de sanki sosyal sorumlulukla alakalı gibi geldi. Staj yerine okulda seçmeli aldığım gönüllülük çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarını beslediğimi ve temaya bağışta bulunduğumu söylesem saçma mı olur
Projeden kastı projenin ne olduğu önemli değil zaten hersey olabilir. Senin süreçsel davranışını öğrenmek istiyor o soru. Takım çalışmanı bile ölcebilirler o proje sorusundan:)
Proje dediğimiz şey illa ki ödüllü veya çok büyük bişey olması gerekmez dimi
Hiç alakası yok kesinlikle gerekmez tabii ki
Tamam tesekkür edrrim 🙏🙌😌
Rica ederim bol şanslar
Sağolun😌
Baya görüntülü
Tamam da karşımda biri olmayacak sisteme kaydediliyor video oradan izleyecekler
Nereye giricen
Başlıkta yazıyor video mülakat ne olabilir iş için işte
Hangi iş