İnternet & Teknoloji Annenize akıllı telefon kullanmak konusunda yardımcı olur musunuz? firatfirat1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben olurum, her detayı öğretirim, sizde nasıl olur Olurum Olmam Bazı konularda olurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Annenize akıllı telefon kullanmak konusunda yardımcı olur musunuz? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. kendisi bilir 0 0 Yorumla
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Oluyorum ama bazen deli ediyor beni. 5 sakika önce gösterdiğim şeyi dalga geçer gibi tekrar soruyor 1 1 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Öğretiyorum da ama annemin o telefonun ekrana basma şeklini görünce içim acıyor kncjknvk 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Maalesef yok hiç tanımadım ama olsaydı mutlaka olurdum 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Evet bazen sadece anneme değil bir sürü insana yardım ediyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Tabiki olurum oldum da şu an kullanıyor annem 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Annem zaten akıllı telefon kullanıyor ayarladım siriden arıyor herkesi 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ay yok tiktoklardan toplayamam onu jsjsjs aklım çıkıyor tiktokda meşhur olur diye 0 0 Yorumla
funnyanngry Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl O bana her zaman her konuda destek olmuşken benim ona olmamam çok büyük haksızlık olur tabi ki olurum 0 0 Yorumla
monarosa00m Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Her konuda sıkıyo ciddn ama elimden geldiğince evet 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Şöyle takıldıkça oluyorum anneme babama… 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yardımcı olmak tahtalı köye gitmem gerek 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Keşke hayatta olsaydı da öğretseydim 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Annem bende fazla biliyor 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Yardım ettiğim zamanlar oluyor 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Zaten öğrendi kendi kendine 😂 0 0 Yorumla
Muhammet213421 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kullanmak istiyorsa yardım ederim ne olacak 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı. Benimki biliyor zaten 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. Evet olurum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. Evet oluyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
kendisi bilir
Oluyorum ama bazen deli ediyor beni. 5 sakika önce gösterdiğim şeyi dalga geçer gibi tekrar soruyor
😁😁😁
Öğretiyorum da ama annemin o telefonun ekrana basma şeklini görünce içim acıyor kncjknvk
Maalesef yok hiç tanımadım ama olsaydı mutlaka olurdum
Evet bazen sadece anneme değil bir sürü insana yardım ediyorum 😂😂
Tabiki olurum oldum da şu an kullanıyor annem
Annem zaten akıllı telefon kullanıyor ayarladım siriden arıyor herkesi
Ay yok tiktoklardan toplayamam onu jsjsjs aklım çıkıyor tiktokda meşhur olur diye
O bana her zaman her konuda destek olmuşken benim ona olmamam çok büyük haksızlık olur tabi ki olurum
Her konuda sıkıyo ciddn ama elimden geldiğince evet
Şöyle takıldıkça oluyorum anneme babama…
Olurum da annem biliyor zaten kullanmayı
Evet oluyorum en son ıstagram açtım
Yardımcı olmak tahtalı köye gitmem gerek
Keşke hayatta olsaydı da öğretseydim
Bizimkiler kullanabiliyor ya 😅
Annem bende fazla biliyor
Evet mecburen oluyoruz
Yardım ettiğim zamanlar oluyor
Bizden iyi bilio
Kullanmayı biliyor zaten
Zaten öğrendi kendi kendine 😂
Teknolojiyi kullanma özürlü annem