Eşimle bazı sorunlarımız var ve eşim bana asla telefonunu vermez parmak izi ve desen var bunu nasıl aça bilirim telefon markası huwaei Nova 5
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak şimdi güzel arkadaşım mantık yürütmeye davet ediyorum seni..
Örneklerle pekiştirerek bunu yapayım ki icabet et...
Cabbar evine bağlı işinde gücünde ailesine düşkün temiz bir aile babası olsun...
Halitcan kardeşim gevşek bir adam ama cin gibi de kurnaz saman altından deniz geçirir Ankara 'ya deniz geldi der eymiri deniz diye yutturacak türden.
İkisi de evlenir...
Halitin telefon hep masanın üzerinde durur,
"parmak izim, senin izin aşkım"
Der hedefi hep 12 den vurur şrfsiz 😂 eşine sevgi sözcükleri yağdırır özel olan hiç bir günü unutmaz alarm bu günler için var 😄
Cabbar cefekar! Cabbar hayırlı! Cabbar sadık akşama kadar çalışıp eve gelir, biraz huzur bir bardak da çay der ama nafile 😄cabbar kazana düşmüştür neden? Çünkü kendine özel alanları vardır telefonuna birinin bakmasından hoşlanmaz. Tek suçu budur ama kadınlar kafada kurup durur...
Hal-İT 'in iş yerinde çekmecesinde yedek bir telefon mutlaka olur, içinde sınırsız hattı takılı...
Halit akar alemlere ecenaz havasını satar elaleme kocişimde kocişim :)))
Devamını herhalde getirip doğru mesajı alabilirsin güven bir şifreye endekslenemeyecek kadar özeldir..
47 Yorumla- +1 yıl
Ne sallamışsın bee
- +1 yıl
@kendineedebiyatci aynen güzel sallarım seni de sallayım istersen
- +1 yıl
Gel salla nasıl sallayacaksan
- +1 yıl
Sadece amatörler şifre gizler :) bunu da düşünmek lazım adam belki amatör
- +1 yıl
@kendineedebiyatci salıncak kurmayı biliyorsan kur git ben geliyorum akıllım😄
- +1 yıl
@22XxAysexX22 amatör küme lav edildi emin ol artık herkes profesyonel 🙂
- +1 yıl
👏👏👏👏😊😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocam böyle şey yapsa evde akşama yemek bulamaz çamaşırları yıkanmaz katlanmaz o yatak odası toplanmaz böyle birşeyler le karşılaştım yemeksiz kaldı kahvesi önüne gelmedi ve şifresini vermek zorunda kaldı yola getirdim onu aldatıyor olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
Benimki beni öldürür
Cevap sahibi+1 yılDaha neler
- +1 yıl
Valla bak
Cevap sahibi+1 yılBen daha çok üstte olurum bu konularda ipleri eline vermissin
- +1 yıl
Evet baştan tek iyi olsun diye verdim
Benim eski koca da bana şifre vermedi. Meğer kumarbazmis. 6. ayda bir ton borç ortaya çıktı. Şifresini bir aldım ki ne göreyim? Kumar sitelerinden hergun yüzlerce mesaj. Gözünü dört aç ya kumarbaz ya da kadın ayağı var. Gerçekti olmak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz biri ama para var
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer uygulamada parmak izi olması normal değil. Kusura bakmayın ama telefon erkek veya kadının özeli değil. Oldu efendim aynı yatakta yat aynı evde yaşa sonra telefon özel olsun. Yorumdakiler çok boş yapmış
03 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama bnde de öyle çünkü çocuklar oyun falan yüklüyor başka yerlere giriyor ondan koyuyorz
Cevap sahibi+1 yılBir de çocuklarınız var yani. Benim babam 47 yaşında ve telefonu da bizden daha iyi kullanır inanın şuana kadar telefonuna şifre vs koyduğunu görmedim benim kardeşim bebekken o telefonun rehberinden yanlisikla kimleri kimleri aradı babam yine de annem veya biz şüpheye düşmeyelim diye ne şifre koydu ne başka bir şey. Bize de yasakladı şifre koymamızı. Bence normal bir davranış değil bu eşinizin telefonuna bir gün bakın derim. Telefon saklaması falan da asla normal değil
- +1 yıl
Teşekkürler haklisiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
31Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılın direk,
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eş bütün özeli biliyorsun telefon mu özel oluyor arada anlayamıyorum aldatıyor olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Telefonun özel alan olduğunu ve evlilikte dahi bakılmaması gerektiğini söyleyen bir kız arkadaşım vardı, sırf bu yüzden ayrılmıştım. Düşün; karınla/kocanla aynı yatakta yatıyorsun, aynı tenceredeki yemeği yiyorsun ama telefon onun özeli.
- +1 yıl
@theNitroZeuss napıcamı bilmiyorum
- +1 yıl
kesinlikle haklısın
- İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılAkşam çay içerken uyku hapı ay uyurken parmağını okut
22 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Diyelim ki telefonda bir kanıt bulamadın.
Rahat edecek misin?
Bu şekilde sürekli şüpheyle yaşamak kolay olmaz111 Yorumla- +1 yıl
şu an için bnden fazlasıyla uzaklaştı ilk defa oluyor bu
- +1 yıl
Ayrılacam napacam
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama siz bir erkek olarak hemcinsiniz 2 haftadır eşiyle yatmıyorsa vs telefon saklıyorsa bu her zaman vardı hiç bana şifresini vermedi ama benim telefon mutlaka kurcalardı ben şifreyi vermeyince mesela ısrar etmedi siz ne düşünürsünüz hem cansınız olarak
- +1 yıl
Hem cins olarak bakmak çok doğru bir yaklaşım değil bence.
Sadece cinsellik ile ilgili bir durum olsa, başka bir sorunsan kaynaklı geçici olabilir.
Ama en başından beri gizli saklı bazı durumlar, güvensizlikler var gibi.
Şu anda bu durumu aşsanız bile bir müddet sonra tekrar sıkıntı yaratma ihtimali yüksek bence - +1 yıl
Ben boşanmada güçlü olmak istiyorum aslında ama bir o kadar da bundan yıkılmaktan korkuyorum karşıma alırsam öyle bir şey olsa bille hiçbir insan bunu kabul etmez kaldı ki öyle bir şey varsa herşeyi ortadan kaldıra bilir üstelik kendisi elektrik teknisyeni çok iyi biliyor telefon bilgisayar falan
+1 yılEvlilikte telefonunu ya da herhangi bir eşyasını kocasından veya karısından saklayan erkek/kadından hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılAldatıp aldatmadığını bilemem ama senin görmeni istemediği bişeyler var orası kesin
10 YorumlaBir şeyler çevirmese senden bu denli saklamaz asla
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kimseyi aldattığım filan yok ama kimse telefonuma dokunamaz. Evhamlı olmaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılÇaktırmadan deseni öğren o uyuduğunda gece uyan karıştır
11 Yorumla- +1 yıl
Hep Parmak izi ama çaıyor
+1 yılGünaydın parmak içi olmadan veya deseni bilmeden açman çok zor
12 Yorumla- +1 yıl
İşte de seni kıracak uygulama vs yok mu
- +1 yıl
Var ama çok zor o telefoncular felan ancak acar
Parmak izi olayini çözersin ama deseni öğrenmen lazım
04 Yorumla- +1 yıl
Parmak izi olayını nasıl çözecem
- +1 yıl
Uygulamaların hepsinde var uysnır diye korkuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmasa bile senin görmeni istemediği bir şeyler saklıyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyene ve söyleyene bakmak gerekir hayat ne durumlara gelmiş 🙂
10 Yorumla% 100 aldatıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Kesin nasıl emin oldunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrı yatma hep tel ile ilgilenme gece bile mesajlaşma sonra cinsel isteksizlik var mı
06 Yorumla- +1 yıl
Gece mesajlaştını görmedim ama gece 00 de mesaj geliyor sesini duyuyorum ama elektirik teknisyeni gruptan da gele biliyor bazen o saat gelen mesaja baka bilsem
Cevap sahibi+1 yılEn azından cinsellik olması lazım yok mu
- +1 yıl
2 haftadır yok
Cevap sahibi+1 yılÖnceden nasıldı
- +1 yıl
Haftada 2.3
Cevap sahibi+1 yılO zaman olabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılytkta eşin sana ilgisiz ya da ilgisi azalmışsa, az yapıyosa, aldatıyodur, telefona ne hacet
015 Yorumla- +1 yıl
1 haftadır bunlar var sürekli ben istemesem bille brni ikna ederdi şu an hem ayrın yatıyoruz hemde hiç istemiyor
Cevap sahibi+1 yılaldatıyo muhtemelen. eve boşaltıp geliyo demekki
- +1 yıl
Ama işe gidip işten gelen biri bildiğim kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılbi yol bulur. imkansızmı? tlf a müdahale hem suç hemde boşanma sebebi, bunuda bil.
Cevap sahibi+1 yılendişelerini , rahatsızlıklarını al larşına konuş açık açık. en iyisi o. gencecik kadınsın, sana psikolojikte olsa siddet uygulamaya hakkı yok
- +1 yıl
Umrumda mı sence şu saatten sonra bir şey bulsam zaten bahane edip ayrılacagım
- +1 yıl
Fiziksel şiddet 2 yıl önce vardı ve sürekli hakaret aşaglama var evliliğinde başından beri kaç kere konuştum kaç kere gitme kalktım
Cevap sahibi+1 yılbahane ortada. içinde ona dair bişii yok🤷♂️zaten mutsuzsun.
Cevap sahibi+1 yılheleki şideet varsa,1 dk durma. durmuş olman kabahat
- +1 yıl
şu an yok 2 yıl önce vardı
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin. çocuk yoksa yeni bir hayat kurman çok daha kolay olur. sert bir tavsiye ama, kurtul bence, arkanda sırtını dayanacak ailen falan varsa
- +1 yıl
Yok kimsem
Cevap sahibi+1 yılozaman, o yüzden sordum.. katlanmak zorundasın sanki.. ama işkence gibi bir evlilik olur ve hergeçen zaman dahada çektiğin sıkıntı artar
Cevap sahibi+1 yılçocukta var gibi? işin zor, Allah yardımcın olsun, ne diyeyim😒
- +1 yıl
Amin sağol teşekkür ederim
+1 yılgüvenmemene sebep olan şey bir tek buysa hadi ordan et başka sebepler varsa öğren gir
10 Yorumla
+1 yılBelki ayıp şeykler izliyordur. Onları yakalatmak istemiyor da olabilir.
10 Yorumla
+1 yıl%100 aldatıyor inan bana..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirseyler karistirdigi belli. sorunlarinizi duzeltmeye calis once bence. yoksa telefonu acip gorsen nolck
01 Yorumla- +1 yıl
Ayeılacam
+1 yılsen aldatıyor olabilir misin :D o telefonu açarız da..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende ona vermemelisin
30 YorumlaBahanesi ne peki?
02 Yorumla- +1 yıl
Sen İnternet payşaşıyon falan diyor 1 defa oldı kurcalama diyor
Tek problem bu mu telefonu vermemesimi yani
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabi eğer bir şey varsa bahane edip ayrılacağım
Uykudayken parmak izini okut
01 Yorumla- +1 yıl
Uygulamalar da da parmak izi var uyanır diye korkuyorum
O eşinin özel alanı saygı duy 😀😀😀
05 Yorumla- +1 yıl
Ya benim telefonda da onun parmak izi ekli istedi zaman aöardı şifreyi bilir dı bende geçen bütün şifreleri degiştirdim onun parmak izini de sildim bnden şifreyi istedi bnde vermiyorum sen bana vermezsen dedim ne alaka dedi bnde sen bana nadıl davranırsan bnde sana öyle davranacagın dedim telefonu yere çaldı ondan sonra asla şifre lafı etmedi
- +1 yıl
Ben mi hak etmişim ya o benim telefona istedi zaman bakıyor ben onun kine bakamıyorum
+1 yılMerhaba konuşmak ister misin
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece yardım almak istiyorum
Kıskançlık sorunu mu?
00 Yorumla
+1 yılsorunlarımız nedir bi erkek olarak anlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKirdirmanlazim kilifi
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Telefoncu kılıfı kıracak ver uyku ilacını eşime al teleninkirdir şifreyi
- +1 yıl
Uyku ilacını verdikten sonra bnde açarım onu
- +1 yıl
Ver işte anlarsın ne oldugunu
- +1 yıl
@Suleyman_xxx fiş vardı vardı insan insan olurda bu kadar olmazdı deme 😃
- +1 yıl
@sAmetYamann şüphe öldürür insani
+1 yıliş çeviriyor
10 Yorumla
+1 yılKesin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaUmarım
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaAçmak zor
10 YorumlaGeçmiş olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Ne için
- +1 yıl
Yaa öyle mi dersiniz benim telefonda onun parmak izi falan vardı her zaman açardı şifreyi bilirdi bnde degiştirdim sebebini sorunca sen vermiyon bnde vermem dedim telefonu yere çaldı sonra şifre lafı falan hiç etmedi
- +1 yıl
İşte 1 haftadır ayrıyız hiçbir şekilde yatak lafı da etmiyor şifre lafı da etmiyor sanki hiç öyle bir şey olmamış gibi
- +1 yıl
Asla yanaşmaz
+1 yılOlabilir
00 YorumlaSenden korkuyor
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraşma ayrıl gitsin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Sende onu boynuzla
00 Yorumla
+1 yılUyurken parmağını kes al.. onla açarsın
00 Yorumla
+1 yılMümkündür
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Parmak iziyle
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eşim bana asla telefonunu vermiyor. Aldatıyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım