- İşlemci Intel (R) Core (TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz
- Takılı RAM 8,00 GB
- Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
başka nasıl özellikleri var eklenebilir donanım olarak yazılım olarak.
başka nasıl özellikleri var eklenebilir donanım olarak yazılım olarak.
Açıkçası şunu söylemek isterim ki bilgisayar birazcık geride kalmış bir bilgisayar yaklaşık bu bilgisayarların nereden baksan bir 6-7 yılı vardır.
SSadece film izlemek ve basit işler için demişsin hal böyle olunca biraz bakımla ve biraz sistem yükseltme ile bence daha iyi noktalara gelebilir ya çok da para vermeye gerek yok şu anda iyi bir bilgisayarı almaya kalksan 20 25 ortalaması var. İyi bir bilgisayarı almaya kalksam çok daha fazlası 35-40'ları konuşursun daha da iyisi 80 90.
Yani şimdilik bu seni idare eder
sorunu ve yorumları okudum verdiğin cevabı da.
Bu bilgisayara yapabileceğin tek şey ram ve ssd takviyesi sadece.
Fakat film falan izleme kafasındayım demişsin ve tahminimce uzun zamandır bakım ve format atılmamış bir bilgisayar.
Öncelikle fan temizliği termal macun değişimi yaptırıp ya da yaparak windowsu yeniden yüklemelisin. Bu şekilde dahi performansında yükselme olacaktır bilgisayarında
Güzelim laptopa fazla bir şey yapamazsın ama ssd disk takarsan ve Windowsu ona yüklersen işlemlerde büyük hız farkı elde edersin bilgisayarın açılma hızı ve diske yüklediğin dosyalarda ssd çok büyük fark yaratıyor. Birde daha yüksek Ram takarsın. En fazla yapacağın şey budur. O bilgisayar seni tatmin etmiyorsa satıp daha yüksek özelliklerde bir laptop alırsın olmazsa.
Geliştirmek derken? Daha iyi performans için yapabileceğin tek şey ram takmak ve SSD takmak olur. Onlar da çok da işe yaramaz. Pek donanım değişimi yapamazsın
açıkçası yeni laptop alma taraftarı değilim. telefonum var ama laptıobu arada kullanıyortrym fakat kasma falan istemiyorum.
film falan rahat izleyeyim kafasındayım
Pek bir şey yapamazsın. Zaten oldukça eski, 2. Nesil işlemci var içinde. Kısacası bir b. k olmaz bundan. Film falan izlenir belki ama daha fazla bir şey bekleme. Şu haliyle kasıyor mu?
evett
Cevap
1Cevap
Laptobu bilmem de, seni fena yükseltesim geldi
dsvsdgvsdgvsd
Direkt bodoslama daldım ama yükselttin hahaha
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?