İnternet & Teknoloji Kasamda monitorle kasayi birlestiren kablonun girisi yok? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor aglicam babam eski bi kasa getirdi ama kablo girisi ne onde ne arkada var napicam Kasamda monitorle kasayi birlestiren kablonun girisi yok? Cevapla Babalık Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xFEDERALL Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bak orada wga girişinin solundaki yer monitör bağlantısı direkt ekran kartından yüksek çözünürlüklükte görüntü almak için, bilgisayarcıya gidip dis play port kablosu alacaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl dp kablosu zaten bu Yorumla xFEDERALL +1 yıl Ozaman wga kablosu bul bir tane monitör de wga girişi var mı Yorumla Soran +1 yıl bilgisayardan anliyosan foto atayim Instagram varsa Yorumla xFEDERALL +1 yıl Instagram kullanmıyorum Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 771 cevap paylaştı. Elinde ki USB girişi değil mi? Var işte arkada USB girişi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyotum ama hicbirine sigmiyo olmuyo yani Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. orada duruyor ya işte 0 9 Yorumla Soran +1 yıl sıgmıyo onlar kucuk Yorumla uzaylı_tony +1 yıl Ekran kartının orada zaten Yorumla Soran +1 yıl anlamadim neresi Yorumla uzaylı_tony +1 yıl Ekran kartının orası neyini anlamadın Yorumla Soran +1 yıl ekran karti nerde Yorumla uzaylı_tony +1 yıl Nasıl tarif edebilirim buradan Yorumla Soran +1 yıl Instagram var mi Yorumla uzaylı_tony +1 yıl Var yaz batum_gungor Yorumla Soran +1 yıl yazdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak orada wga girişinin solundaki yer monitör bağlantısı direkt ekran kartından yüksek çözünürlüklükte görüntü almak için, bilgisayarcıya gidip dis play port kablosu alacaksın
dp kablosu zaten bu
Ozaman wga kablosu bul bir tane monitör de wga girişi var mı
bilgisayardan anliyosan foto atayim Instagram varsa
Instagram kullanmıyorum
Elinde ki USB girişi değil mi? Var işte arkada USB girişi
bilmiyotum ama hicbirine sigmiyo olmuyo yani
Vga kablo alıp mavi girişe takmalısın elindeki usb ile olmaz
orada duruyor ya işte
sıgmıyo onlar kucuk
Ekran kartının orada zaten
anlamadim neresi
Ekran kartının orası neyini anlamadın