çıldırıcam. Ne yani herseyi gormezden gelecegim yuzune gulecegim. Oda arkaplanda istedigi kiza guller dagitacak. Oh misss. Var mi boyle bi dunya bu bildiğin ayranim dokulmesin muhabbeti.
Resmen midem bulandi...
5 yil gibi bir aradan sonra geri donen eski sevgilim (ben ayrilmistim) ciddi bir iliski icin adim atacaktik. Ama huyunu biliyorum ben yokken elinden gecmeyen kiz kalmamistir diyerekten instasina çöktüm. Kaldi ki altindan neler neler cikti. Benden oncesi diye sadece herseyi yuzune vurdum ama yine devam ettim. Ses etmedim. Ki simdide 3 hafta oncesi threadstan yari ciplak yani giyinmeyi unutmus bir kiza yazilmadik iltifatlar kalmamis. Yuzune karsi wpden attigimda da "kalbim agriyor uzuluyorum. Sen niye bunlari atiyorsun bana. Uzmekse derdin soyle " diyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?
ahmaksın dostum tek derdiniz kas ve tip olduğu için karakterli bir erkek sizin listenizde yer edinemiyor ama üzüle üzüle gene ders almıyorsunuz tıpkı bir bebeğin ağlaya ağlaya cigkofte yemesi gibi böyle bir adamla birlikte olmak senin hatan yakışıklı olan kaslı olan bir erkekte senden çokça vardır zaten onun için vazgeçilmez değilsin bu kız içinde geçerli bana çok güzel bir kız yürüse altında bir çakallık ararım çünkü güzelin benle işi olmaz bunu iyi bilirim bunun dışında ben çok taliplisi olan bir kızada sahip olmam onun benden benim ondan başka çarem olmayacak bu tip bir ilişki her zaman sağlıklıdır iyi geceler
Sevgilin gibi ne olduğu belli, a*tal birine yüz verdiğin ve ciddi ilişkiye adım atmayı düşündüğün için, üstelik onun karakterini bilmene rağmen, sende de büyük bi a*tallık var hiç kusura bakma
Cevap
5Cevap
Ben olsam yüzüne bile bakmaz, bir harfi bile yazmayı çok görürdüm. Kendine saygın mı yok kendine değer vermiyo musun ki hala böyle biri hayatında?
Bir daha bana ulaşmasına izin vermem kaldı ki öyle biriyle muhatap olmam
Bi threads eksikti 🤦🏻♀️
Ben istemiyorum ugrasmak böyle seylerle
hahahsjajs manipülatif ama korkunç derecede başarısız. yazmakla bile ugraşmazdım, hop güle güle
gözlemlerim.. sonra direk sorarim verdigi cevap ve tepkiye yörede yol alirim..
ama direk yürüyor flört ediyorsa cokda uzatma bence.. önüne bak.. onu flörtleriyle basbasa birak
Kızın kafayi mı yedin sen derhal terk et bu çocuğu bunla ciddi ilişki olmaz hemen terk et jrjrjrj
Sen hala bırakmadın mi bunu
Engele basmaya elim gitmiyor.
Şimdi bunu yapmazsan yakında o seni bırakır ya da aldatir ki bence aldatıyor zaten cesaretli ol ve onu hayatından çıkar
Zaten ben onu hayatimdan cikardim. Bizden olmaz dedigimde bile bisey yapmadi. Yillar sonra cikti geldi. Baya biseyler yasadiktan sonra yine geldigimi, noktada bne bizden olmaz daha uzatma dedim o da sustu. Herzamanki gibi. Hicbirsey olmamis gibi gidisimi izliyor. Zaaten devam etseydi bile beni ve bizi hafufe alan bi adam ilerde neler neler yapmaz ki. Direk engelliyorum. Gercekten kiymet bilemedi. Kaybeden o olur...
Direk engeli bas hiç ugrasma o engeli de kaldirma
Daha gecen gun ben senden ayrilirken oylece gidisimi izledin. Bi kere olsun bisey demedin dedigimde "delikanli adamdan ayrilmasi kolay olur. Hicbir zorluk cikarmaz. Istenmedigi yerde neden ayriliyorsun diye kadinin basinin etini yemeden cantasini alir gider. Cunku kadin oyle istemistir ve sende ona rahatsizlik vermek istemezsin " yazmisti. Simdi ben ona postayi koyup engelledikten sonra yine susuyor. Bi kere bile aramadi. Bi kere bile denemedi. Onun gozunde biz bu kadar ucuz olamayiz. Gercekten kriz geciriyorum. Dayanamiyorum. Ben onunla neler dusunurken, seneler sonra o birseylerin iyiye gitmesi icin cabalamasi gerekirken, sevdigini belli etmesi gerekirken yaptigi seye aklim almiyor...
Ağır manipüle ediliyorsun kanma ona şeytandan farkı yok bana güven Bende yaşadım çünkü
Aramiş diyor ki "uzak mesafe iliskisi yasiyoruz. Bu ne kadar zor biliyor musun? sen benim ne yasadigimi biliyor musun? Ben baskalari gibi kaymamak icin ne mucadele veriyorum. Beni anlaman, beni elde tutman gerekirken beni anlamiyorsun." Diyor. Ben mi seni elde tutcam adam olan sevdiginden baskasini gozu gormez. Kavusmak icin birseyleri oldurur diyorum. Ben biseyleri telafi etmeye calisiyorum hatta bak 2 haftadir kimse yok. Ve ben onca zaman yalniz yasamaya alismisim. Bianda seni hayatima alinca seninle yasamaya alismaya calisiyorum. Bu sirada kendimi tutmaya calisiyorum. niye cunku sen varsin. Seni seviyorum" diyor. Bu nasil bir aciklama anlamadim. Bunjn ustune valla ben bisey diyemiyorum. Daha da 2 haftadir kimseye yazmadim bak diyor.
Kisacasi ordan girdi burdan girdi isin icinden cikamadi. Bende "isin icinden cikamiyorsun cunku telafisi olacak birsey yapmadin bende seni bu sekilde affedemiyorum. En iyisi sen annene durumu anlat anne ben boyle bir sey yaptim simdide isin icinden cikamiyorum de bak bakalim kadin olarak o ne dicek. Sana yardimci olur o. Belki o zaman ne yapman gerektigini, nasil davranman gerekiyorduyu anlarsin." Dedim.
Ayrılık sebebi başka ne yapılır...
Ayrıl? Yani bunu da biz mi söyleyelim.
Abla çocuğu boş ver de yeni yürüme taktiği mi çıktı xnnxnxnx
S*ktir ederim ne edecem ne tepki verecem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?