Gençliğimizi doya doya yaşamanın yolu ne?

Genciz, güzeliz, biz sizi üzeriz! 😂

“Bu yaşlar bi’ daha gelmez” boomer cümlesi gibi dursa da doğru olabilir ne dersiniz? 🥹

O zaman gençliğimizi doya doya yaşayalım: 26 yaşından küçüksen bu taktikler senin için!
Son dakika: Yaşa takılanlar üzgün! Detaylar az sonra… 🥲

Şartlar ne olursa olsun, ben yaptığım ve yapmak istediğim şeylerden vazgeçmeyi kabul etmiyorum. Peki, ne yapıyorum? Manifestleyerek hayatıma çekiyorum. 😝 Hayııııır tabii ki, fırsatları kovalıyorum. Nerede gençler için indirim, fırsat, avantaj var ben oradayım valla, size de tavsiye ederim. Yatırım tavsiyesi değildir ama değerlendirilmelidir. 😛

Mesela; sinemaya gideceğim, en azından patlamış mısırı bedavaya getirecek bir fırsat varsa hoop oradayım. Veya yemek söyleyeceksem, indirimli menüleri tercih ediyorum.

“Nereden bulacağız bu fırsatları?” diyenler sabırsız farkındayım, hemen anlatıyorum:
“Yap bi’ güzellik FreeZone!” Bu cümleyi 3 kere söylediğinizde güzellikler yükleniyor… 🧞‍♀️ Şaka şaka, sihirli değnek lazım değil, 26 yaşından küçüksen FreeZone’lu olman yeterli. Ekstra hediye GB, otobüs bileti indirimi, yemek indirimleri, ücretsiz platform üyelikleri, konser bileti indirimi gibi bir sürü güzellik var. 👉 Aramakla uğraşma diye hemen şuraya bir link bırakıyorum, inceleyebilirsin. 26 yaşından büyükleri maalesef içeri alamıyoruz. 😌

Yaşa takılanlar: 😥
O sırada FreeZone güzellikleriyle takılanlar: 🥳💃🕺🌈🌟🎡🏖🎮🎬🍗🫶👾

Okumayanlar için görselli açıklamamız da mevcut. 😂 Bence cidden tam takılmalık güzellikler, sizce? 😎

Yukarıdaki güzellikleri görünce ben de yaşa takılsam üzgün olurdum açıkçası, bu yüzden “gün gençlerin günüdür” diyelim keyfini çıkaralım arkadaşlar. 🫰

Bir de şöyle bir şey var: Link at, kazan! Mesela arkadaşına link atıyorsun; FreeZone’lu yapıyorsun, 300 TL kazanıyorsun. İster sosyal medyadan ister telefondan takipçilerine, arkadaşlarına link atıyorsun, 5000 TL’ye kadar kazanabiliyorsun. Link atma savaşları başlasın, ilk link benden! 😎Tıklayalım, tıklatalım, kazanalım. ✌️

Peki sence gençliğini doya doya yaşamanın yolu ne? Varsa, başka taktikler gönder gelsin!

Bu içerik bir iş birliğine aittir.