Gençler telefon bu binada mı? Bilenler bilgisi olanlar bi bilgi verirse sevinirim. Daha öncesinde yan binaya gittik fakat öyle bisey yok dediler. Ve şimdi direk binanın üstünde duruyor telefon. Bilgisi olanlar acilen yazabilir mi?
(ACİLLLL) Arkadaşlarrrr çalınan telefon konum verdi napmalıyım?
Bulabildinizmi telefonunuzu? Benimde android telefonum çalındı yaklaşık 1 ay önce. Cihazımı bul daki son konuma gittim polislerle birlikte ama çıkmadı karakoldakiler androidlerde konum yaniltmasi çok oluyor dedi ama iPhone da net konum gosteriyormus.. keşke benimkide iPhone olsaydı..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim amcamın iphone 6 sı kaybolmuştu. Gösterdiği konumda çıktı telefon. Adamlar yerde bulduk demişler. Amcam gitmese telefona konacaklarmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulabildinizmi telefonunuzu? Benimde android telefonum çalındı yaklaşık 1 ay önce. Cihazımı bul daki son konuma gittim polislerle birlikte ama çıkmadı karakoldakiler androidlerde konum yaniltmasi çok oluyor dedi ama iPhone da net konum gosteriyormus.. keşke benimkide iPhone olsaydı..
Benim amcamın iphone 6 sı kaybolmuştu. Gösterdiği konumda çıktı telefon. Adamlar yerde bulduk demişler. Amcam gitmese telefona konacaklarmış.
Binaya gidince nası buldu
Zaten müstakil evdi. Bildiğim kadarıyla metresine kadar gösteriyo iphone u bul uygulaması.
O binaya git metresini gösterir belki bulabilirsin.
Resimdeki evde mi sence peki
Büyük ihtimalle oradadır. Gerekirse polisle git.
Polisin bisey yaptığı yok
Telefon iphone mu eğer iphone ise konumu şaşırması çok zor. Android şaşırabilir belki.
iPhone
Karakola git. Uygulama telefonu bu konumda gösteriyo de yardımcı olurlar beraber gidin eve.