Telefonum çalındı yardım?

1 seneden fazla oldu android cihazım çalınmıştı hemen polise başvurup IMEI fatura ifade felan vermistim hattı ve IMEI kapattırmistim. Google hesaplarımıda kapatmistim. Daha sonra cihazımı bul uygulamasindan cihazı silme ve fabrika ayarlarına döndürme talebi gondermistim ama tabi onunda bazı şartları oluyor çalınan cihazın açık olması cihazımı bul uygulamasının o cihazda aktif olması internete bağlı olması gibi gibi.. yani emin değilim cihazın fabrika ayarlarına dönüp dönmediğinden.. Tabi bu arada bu zamana kadar haber çıkmadı polisten. Şimdi sormak istediğim şey şu benim için önemli olan telefon değil içindeki bilgiler özelim yani özel foto video vs. Bu zamana kadar onlarla alakalı bir şey çıkmadı bu zamandan sonra cikarmi? Hala korkuyorum kullanılmasından felan ve korkmalimiyim sizce? (Normalde de maalesef çok takıntılı ve paranoyak bir insanim bu huyum beni bitirdi) 🥹 Hâlâ içim rahat değil yani...😔
Güncellemeler
+1 yıl
1 seneden fazla oldu telefonum gideli ama içim hala rahat etmiyor psikolojim bozuldu resmen 😥hala bir şey olacak gibi hissediyorum off😥
Telefonum çalındı yardım?