Bu saatlerde hep böyle kafa açan sayfalara bakarım. Bu profili yeni buldum okuyup okuyup şok olanzi. Varsa öneri alırım (borsa kaplanı diyeni engellerim.)

Bu saatlerde hep böyle kafa açan sayfalara bakarım. Bu profili yeni buldum okuyup okuyup şok olanzi. Varsa öneri alırım (borsa kaplanı diyeni engellerim.)

Aslında çok sayfa var da eskisi kadar izlemiyorum 😅
Instagram'da Ekli Arabalar, Kazalı Arabalar, Nadir Araçlar, Oğuzhan Alpdoğan, Oğuzhan Şahin, Mücahit Terzioğlu, Autobloggturkiye, Araba Haberciniz ve diğer bazı araba sayfaları.
YouTube'da da Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül, Murat Sungurtekin, Murat Soner, Sacitkral, AgunZagun, Amerikalı Aynasız, Otopark. com, Otomobil Dünyam ve kendime ait 316 aboneli kanalım 😅
Abi sende mi araba hayranısın 😅
Cevap
10Cevap
Sadece resmi hesapları film sayfalarını falan takip ederim
Youtubeden Cavit Pancar, Yusuf Kayaalp , Denizin Ötesinde Sesler, Haluk Tatar ve Beyhan Budak takip etmeyi severim Sübüriye hanım.
Beyhan budak takip ettiğiniz için iki kez beğeniyorum cevabınızı bir de sübüriye nedir ya cjndjdx
Yısıf hoçayı takib ediyprum
Offff😂😂😂
Gezi ve sağlık videoları ilgini çekiyorsa beni takip edebilirsin
Haber sayfaları bilim sayfaları vs
Tür kısıtlamamız var mı?
Var!
140journos en sevdiğim kanallardan biri politik olan şeyleri seviyorum sanırım 😅🥲 diğer hesaplara şimdi bakacağım teşekkürler
🙏🙏
Motor ve futbol adına her sayfa diyelim
Hayır yok
Şuanda yok.
PoliceActivity
Yeniyim daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?