İnternet & Teknoloji Telefonunu kiminle paylaşabilirsin? uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım kimler kimlere güveniyor 🤣 Güncellemeler+1 yıl Ya da galerini 😎 Güncellemeler+1 yıl Soruyu bi güncelleyelim mi? Belki gelen olur 😉 Güncellemeler+1 yıl Bi daha güncelleyelim Telefonunu kiminle paylaşabilirsin? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. sevgilimle eşimle arkadaşımla 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ailemle , olursa şayet eşimle birde çok yakın bi dostum olabilir 😃 1 13 Yorumla uusluu +1 yıl Çok gizli bişey yok demek ki😁 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hayır yok ama şifremi kimse de bilmez 😄 Yorumla uusluu +1 yıl Şifreye de gerek yokmuş aslında Yorumla Edaaa97 +1 yıl İstemem oynasınlar bozulur 😃 Yorumla uusluu +1 yıl Hımm telefonun kıymetli senin 🤣 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Tabi , birde telefon konusunda pek şansızım ya bozuluyor ya da kırılıyor 😃 Yorumla uusluu +1 yıl Nasıl bozabiliyorsun telefonu ya 🤣 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Kendim değil biri oynayınca düşürüyor dahası bozuluyor akıl etmek zor mu be 😃 Yorumla uusluu +1 yıl Tamam sen telefonu elinden bırakma hiç😀😀 uyurken de sıkı sıkı tut, düşmesin 😜😜 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Ee deprem bölgesidir ne olur ne olmaz yanımda yatırıyorm 🤣🤣 Yorumla uusluu +1 yıl Powerbank da al yanına Yorumla Edaaa97 +1 yıl 🙂🙌🏻 Yorumla uusluu +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sadece sevgilimle çok tehlikeli şeyler var 😂😂 0 7 Yorumla uusluu +1 yıl Ooooo neler neler 😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir prnodan daha fazlası 😂 Yorumla uusluu +1 yıl Daha fazlası ne olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin etmek cok zor 😝😅😅 Yorumla uusluu +1 yıl Tahmin etmek için zorlama diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla uusluu +1 yıl Eyvah eyvah Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı. Niye paylaşayım 😄 3 1 Yorumla uusluu +1 yıl Paylaşabilecekleri merak ettim işte 😂 Yorumla
zeynepguss1818 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Mezarlığımla😎 1 4 Yorumla uusluu +1 yıl O derece 🤣 Yorumla zeynepguss1818 +1 yıl Skskslspspssposodkdkd aynen Yorumla uusluu +1 yıl Yaramaz kız 😜 Yorumla zeynepguss1818 +1 yıl 😎😎 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Alt tarafı telefon, kasamam. 0 1 Yorumla uusluu +1 yıl 👏👏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Numaramı herkese vermem. 0 3 Yorumla uusluu +1 yıl Numara değil, telefon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vermem bacım kee Yorumla uusluu +1 yıl Verme verme sakın verme 🤣 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 912 cevap paylaştı. Kimseyle 1 0 Yorumla
Dalgın_sevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tanıdığım herkesle 0 4 Yorumla uusluu +1 yıl Gizli saklı bişey yok demek ki Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Evet yok Yorumla uusluu +1 yıl Tebrikler 👏👏👏 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Rşca ederğm Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kimseyle 0 5 Yorumla uusluu +1 yıl Kimsenin eline veremeyecek kdar özel mi 😀😀😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl O yüzden değil, istemiyorum. Paylaşmak zorunda değilim Yorumla uusluu +1 yıl Peki arkadaşım Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla uusluu +1 yıl 🤗 Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeğenlerimle 0 5 Yorumla uusluu +1 yıl Oyun oynasınlar diye mi Yorumla SABAHATAŞKAN +1 yıl Çok komiksin sen oyun oynuyorsun demek ki Yorumla uusluu +1 yıl Çok sık oynamam ayda yılda bir Yorumla SABAHATAŞKAN +1 yıl Aferin Yorumla uusluu +1 yıl Teşekkürler yaa 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgilimle eşimle arkadaşımla
Ailemle , olursa şayet eşimle birde çok yakın bi dostum olabilir 😃
Çok gizli bişey yok demek ki😁
Hayır yok ama şifremi kimse de bilmez 😄
Şifreye de gerek yokmuş aslında
İstemem oynasınlar bozulur 😃
Hımm telefonun kıymetli senin 🤣
Tabi , birde telefon konusunda pek şansızım ya bozuluyor ya da kırılıyor 😃
Nasıl bozabiliyorsun telefonu ya 🤣