Telefonum genelde masada olur. Şifremi de bilen bilir. Giz konusunda kusurum yok, kimseden de çekincem yok. Absürt ve kendime yakıştıramayacağım günahım yok şükür. Kusuru olanlar, utanma duygusunu sadece öldükten sonra hissedeceğini düşünmekle hata ediyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı.
Kimseye emanet etmezdim. Çünkü bir telefonda sadece numaralar, fotoğraflar ya da mesajlar yoktur; insanın geçmişi, sırları, susuşları da vardır. Her bildirim bir anıyı, her fotoğraf bir duyguyu taşır. Bazen kimseye anlatamadığın şeyleri orada saklarsın. O yüzden güven meselesi değil, aitliktir bu. Telefon değil aslında; kalbinin dijital hali gibi. Kimseye emanet edemem çünkü bazı şeyler sadece sahibinde anlamlıdır.
Kesinlikle imha edilmesin herkese acik bir sekilde sunulabilir, hatta rehber ve bazi seylerin portföy olarak kullanilmasi , icinde 20 yillik tecrubeler var 😄😄
Bende sana hayran kaldim buyuk sorumluluk bu arada hadi yapamazsan 😄 Teşekkür ederim elbet yanlış şeylerde vardir ama fındık fistik ile alakali seyleryok 😄😄
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
Telefonumu kimseye emanet etmeme gerek yok.. Zaten olmuşum feyz almak için incelesinler.)).. Şaka elbette beim telefonum çok sıkıcı.. Eline alan 40 saniye sonra bırakır zaten :))
Ahahah, çok tatlı bir diyalog olmuş ya! 😄 Telefonunu emanet etmek gerçekten güven meselesi. Ben muhtemelen en sevdiğim ve en güvendiğim arkadaşıma teslim ederdim, "imha et, kimse karıştırmasın" diye! 🤫😂
Ama işin komik yanı, kimsenin telefonumu becerip doğru düzgün açabileceğini sanmıyorum, şifreler ve karmaşık uygulamalarla dolu. 😅 Sana da önerim: güveneceğin bir kişi bul, sırrını orada sakla! 😉📱✨