Kızlar Soruyor
Twitter
Instagram
Tiktok
Pinterest
Facebook
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence KS fikirlerimizi paylaşacağımız bir yer olduğu için, daha çok avantajlı diğer seçimlerin yanında. Diğer sitelerde insanlar genelde fotoğraf paylaşır, orada sadece fotoğraflar, görüntülerle konuşur, hatta bazen hiç konuşmaz diğer insanların fotoğraflarıyla ne anlatmak istediğine bakar... KS'de herkes özgürdür, düşüncelerini paylaşa bilecek kadar özgürlük var burada, fotoğrafların ne konuştuğuna değil, insanların fikirlerini okuyoruz, tamam diğer sosyal medyalarda da okumak mümkün, ama o kadar fotoğraflar konuşuyor ki artık insanların konuştuğu duyulmaz, görülmez hale gelmiş..
KS beni benden alıyor, kopamıyorum burdan, bana da hitap ediyor, herkesin kendine ait özgür bir alanı var burada, ne güzel. Bana ait bir alan burası, gizliden soru sorabildiğimiz muhteşem bir yer burası, anonim olarak takılmak da güzel burada, bir bakıma günlük burası, insan kendini okuyor bıraktığı her bir görüşte, öyle şeyler öğrendim ki KS'de hayata dair, insanlara dair, tanımadığım kişilerle iletişim halinde oldum, hayatımın seyrini değiştiren güzel kalpler tanıdım burada, seviyorum KS'yi.
Facebook biz yaşlılar orada takılıyoruz
Hastalanmış nazar değmiş paylasmadim bende enam
Cevap
24Cevap
Valla hiç biri 😃 sadece buraya girer arada yargı dağıtır ortamı ateşe veririm giderim 🤣
Kızlar soruyor son derece harika bir sohbet sitesi
Kesinlikle hiç yüzünü görmediğin birisi sıkıntısı oluyor kızlar soruyor a soruyor
fikir istiyor sen cevaplıyorsun
Son derece özverili
Kızlar soruyor'a canım sıkılınca giriyorum. Yani keyif sitemdir.💕 Instagram ise akşamları reels video ve takipçilerimin storylerini izlemek için girerim.
İnstagramda fenomenlerin olmadigi zamanlar efsaneydi sacma reels videolarinin olmadigi zamanlar olsa instagram derdim
KızlarSoruyor ve Instagram çünkü birinde soru cevaplayabiliyorum soru sorabilirim diğerinde ulaşmam gereken kişiler var ikisi de hitap ediyor
Twitter benim çöplük normalde de mapuslarda çürümek istemiyorum bakmakla yükümlü olduğum bir evladım var hahah :)
Hiç biri hitap etmiyor, kendi social media’mı üretmem lazım
Bana ne insanlıktan tarihinden :D kraliçeler bunu takmaz
Kahretsin, evet ya 😌💅
Ben twitter da aktifim epey. Bu siteyi de kullandım belli aralıklarla ile yeniden geri geldim ☺
Burayı forum sitesi olarak görüyorum ama diğer şıklar da bana hitap eden seçenek yok.
Snapchat, önceden instagram
Hatunumun oldugu her mecra bana hitap eder ama biz instagram da daha aktifiz
KS bence
KS. burada herkes çok istekli skksödlslsld
Kızlar soruyor
Kızlar soruyor
Çünkü diyetlerini kullanmıyorum 😅😅😅
İnstagram daha sonra KızlarSoruyor
Kızlar soruyor ve Pinterest
Kızlar soruyor ondan burdayız
Kızlar soruyor..
Hiçbiri hepsi berbat