Ben çocukken facebook hesabımı 2010 yılında babamla açmıştık son zamanlarda zaten eskisi kadar giren arkadaşlarım yoktu ama ben kullanıyordum genede oyun oynamak için ya da başka şeyler falan 2021 yılında facebook hesabım çalındı bende hesabımı kurtaramadım çalanlar mail adresimden telefon numaramı bir şekilde kaldırmışlardı tanıdık herkese şikayet ettirerek hesabımı kapattırdım çalanlar fotoğraflarımı silmişlerdi bir sürü çocukluk fotoğrafım vardı onların bir kısmı gitti keşke zamanında yedekleseydim 11 senelik hesabım gimişti onun için çok üzülüyorum bazen ama iş işten geçtiği için yapacak bir şey yok istesem şu an yeni facebook hesabı açarım da gerek duymuyorum önceden fake hesap açmıştım onu kullanıyorum arada bir bazı kişileri stalklamak için oda şu an facebook da benim nesil yok yaşlı dayılar doluşmuş bizim nesil artık Instagram kullanıyor peki sizin Facebook hesaplarınıza ne oldu?
Günde 8-9 saat civarı facebook ta takılırım Bgy KGB UAQ tarzı full gençlerin olduğu guruplardayım mizah desen var elğence desen var bazen canım sıkılıyor dur hele bu guruplardan birine mesaj atayım konuşalım iki dk diyorum buluyorum hemen tanımadığım birini sallıyorum ortaya bir konu o konuşuyor ben konuşuyorum tabi bu her zaman olmuyor bazen karşına s4lak insan da çıkabiliyor ama facebook ortamını kullanmayı bilirsen sana buradan daha çok eğlenceli gelecektir.