İnternet & Teknoloji Emojilerin özel anlamları var mıdır? "🦋🐞" bunlar ne anlama gelir mesela 🤔? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Emojilerin özel anlamları var mıdır? "🦋🐞" bunlar ne anlama gelir mesela 🤔? #mutlugünler Emojilerin özel anlamları var mıdır? "🦋🐞" bunlar ne anlama gelir mesela 🤔? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Anlamı yok yani kişi ne anlam yüklerse odur. mesela Kelebek benim için saflık yani temizlik demek. diğer de şans olabilir :D 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bilemiyorum karnımda uçuşan kelebek ve hayatımın şansı da olabilir
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şu emojilerden acayip gıcık kaparım kullananıda sevmem amaç ney yani şu emojilerde özellikle erkekler?👉🏻😍🫠😐🫤😕😥😌 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bi de ters gülen emoji 🙃 😬 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Heh onu unutmuşum bu emojilerden acayip gıcık kaparım. Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Kelebek, uğur böceği ne anlamı olacak işte😂😂 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Oha cidden kelebekle uğur böceği mi 😬 Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl 😂😂çokta anlam yüklememek lazım. Ya da öğrenirsen bana da haber ver Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Atan kişiye sormam lazım onu da soramam 😬 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendi içinde belki bir anlamı vardır ama ben çok fazla anlam yüklemiyorum 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şu gözlüklü ve artist emojinin hatırı büyük bende. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kelebek özgürlük daldan dala konar uğur böceğini uğur getirmesi amacinda olur heralde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kelebeğin kanadında uğur böceği idrar tahlili yapmış demek.. 1 0 Yorumla
Dannger97 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben iyi olduklarını düşünmüyorum 1 4 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ne gibi Yorumla Dannger97 +1 yıl Kelebek dövmesi özgürlük anlamında galiba bı ara bununla ilgili birşeyler okumuştum Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ee öbürü Yorumla Dannger97 +1 yıl O da diğeri gibidir bence ikisi de aynı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Anlamı yok yani kişi ne anlam yüklerse odur. mesela Kelebek benim için saflık yani temizlik demek. diğer de şans olabilir :D
Bilemiyorum karnımda uçuşan kelebek ve hayatımın şansı da olabilir
Şu emojilerden acayip gıcık kaparım kullananıda sevmem amaç ney yani şu emojilerde özellikle erkekler?👉🏻😍🫠😐🫤😕😥😌
Bi de ters gülen emoji 🙃 😬
Heh onu unutmuşum bu emojilerden acayip gıcık kaparım.
Kelebek, uğur böceği ne anlamı olacak işte😂😂
Oha cidden kelebekle uğur böceği mi 😬
😂😂çokta anlam yüklememek lazım. Ya da öğrenirsen bana da haber ver
Atan kişiye sormam lazım onu da soramam 😬
Kendi içinde belki bir anlamı vardır ama ben çok fazla anlam yüklemiyorum
Şu gözlüklü ve artist emojinin hatırı büyük bende.
Kelebek özgürlük daldan dala konar uğur böceğini uğur getirmesi amacinda olur heralde
Kelebeğin kanadında uğur böceği idrar tahlili yapmış demek..
Ben iyi olduklarını düşünmüyorum
Ne gibi
Kelebek dövmesi özgürlük anlamında galiba bı ara bununla ilgili birşeyler okumuştum
Ee öbürü
O da diğeri gibidir bence ikisi de aynı
Normal
Bazıları aşırı kullanır çok sinir olurum
Manası çok derin