Türk Telekom’dan Turknet’e geçtim cayma bedeli olarak 500 tl ücret çıkardı Türk Telekom. Türk Telekom aboneliği benim üzerime değildi şu an Turknet aboneliği benim üzerime bana bu durumda faturayı Turknet’e atsam cayma bedeli için bir yardım yapılır mı?
Türk Telekom’dan Turknet’e geçtiğim ve vdsl kullandığım icin de kurulum ücreti alınmıyormuş sanırım bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beni de başka numaradan arayıp taahhütünüz bitti dediler dün başka bir numaradan konuşurken yüzüme kapandı telefon hemen Tt müşteri hizmetlerini aradım henüz vaktiniz var dedim. Bu bilgilere nasıl erişteler dedim bayi olabilir dedi. 3-4 kez farklı numaralardan yine arandım. Açıkçası kapatmayı düşünüyorum taahhüt bu ay bitiyor. Türk net bulunduğum yerde yok.
herkese yapıp sonrasında sorumluluk kabul etmiyorlar devleti devlete de şikayet edemiyorsun her anlamda sacma sapan bir düzen
Bence şikayet edin ödemeyin. Dalga geçiyorlar.
Ne kadar ödüyordunuz? Türk net ne kadar ödeyeceksiniz?
200 falan ödüyordum turk telekoma 5 ayım kaldı cayma bedeli olarak 500 küsür tl cıkarmıslar
Türkmen zaten en son cayma bedelini kendin oduyordu abone kazanmak için degistimi?
bir eğer Türk Telekom’daki son sözleşmen 1 yıllıktan fazlaysa cayma bedeli isteyemezler. Ama eğer son sözleşmen 1 yıllık ise o zaman isteyebilirler
son sözleşmem 1 yıllık maalesef haziranda dolacak beni aradılar Türk Telekom’dan taahhütünüz bitti diye ben de bittiği icin başka internet sağlayıcısına geçtim iptal etmek istediğimde 500 tl fatura cikiyor ve aboneliğinizin bitmesine 5 ay var diyorlar ama beni Türk Telekom’un başka bir numarasından arayıp böyle söylediler o numara da bizim değil ayağına yattılar ama aradığımda müşteri hizmetlerine bağlanıyor bunu ileri sürerek e devletten iptal edemez miyim?
Onların ne dediği önemli değil sen en son ne zaman yeni sözleşme talimatı yaptığını bilmiyormusun tarih hesabı yapınca zaten ortaya çıkacaktır. Eğerti yok yenilemişsiniz derlerse o zaman “ bana sözlü yazılı ya da görüntülü olarak yeni sözleşme onayı verdiğime dair bir kanıt sunarmısınız siz kafanıza göre benim sözleşmemi yenile hakkını kimden aldınız” dersin.
Geçiş mi yaptınız yoksa eskiyi iptal edip abone mi oldunuz?
türk telekomu kapatmadım daha Turknet’e geçiş yaptım Türk Telekom portundaki kabloyu yeni port açıp kablomu oraya bağlamışlar
Aboneliği taşıma olarak mı yaptınız yeni abonelik olarak mı? Bu kısmı önemli.
ben türk telekomdan geçeceğimi söyledim ama onlar ne yaptı bilmiyorum şahsen
Abone bilgilerinizi aldı mı geçiş işlemleri için?
hayır almadı
Yeni abonelik başlatmışlar gibi görünüyor. TurkNet'e yazıp bunu sormanız gerek.
telefondan abonelik hakkında aradığımda mesaj olarak kullanıcı adımı ve sifremi atıp postalıyorlar turknet foruma da bir şey yazılmıyor nasıl yapacağımı bilmiyorum açıkçası bunların müsteri hizmetleri cok daha betermiş yeni abonelik kısmından müsteri hizmetlerine bağlansam ordan derdimi anlatamaz miyim?
TurkNet online işlemler kısmından destek talebi açın.