Sevdiğiniz ve konuşmak istediğiniz kişi ile sohbetiniz sonlandığında uzatmak için veya aradan zaman geçince yeniden sohbet etmek için rastgele bahaneler bulur musunuz?

Sevdiğiniz ve konuşmak istediğiniz kişi ile sohbetiniz sonlandığında uzatmak için veya aradan zaman geçince yeniden sohbet etmek için rastgele bahaneler bulur musunuz?

Yok bee ama konuşmak istiyorsam bırakmam bir sekilde sohbet uzar 😄
Sınırı aşmadan yapmak önemli 🤣
Sınır derken aaa ben yanlış anlaşıldım öyle değil valla öyle değil yani o anlamda değil of ya anlatamadım 🤒🤒 yani şey konu bulurum sohbet ederken sıkılmaz o yüzden uzar dedim farkedip sohbeti bitirme gereksinimi duymaz anlamında skakak
Aslında sen değil ben yanlış anlaşıldım 🤣🤣 demek istediğim de sıkmadan konuyu uzatmaktı 😀 Uzatıp da daha fazla sohbet edicez diye temelli sohbeti sonlandırmak istemeyiz sanırım 6
Haa neyse ortada büyük bir yanlış anlaşılma var ben doğru anlatmışım be sen yanlış anlattın ben yanlış anladım 😝😝 sorun bende değilmiş
Evet evet ben yazarken de düşündüm aslında değiştirsem mi diye ama göndermiş oldum 🤣
Ay beynim bulandı bir oradan bir buradan yazıyorum sana soruları karıştırdım artık 😂😂😂🤩
Sınır olayı her şeyi birbirine kattı 🤣🤣
Skakakakaja
Cevap
5Cevap
Hayır tabi ki de. ben yazmak istiyorsam yazarım her türlü.. zaten istemiyorsam da yazmam.. veya benimle konuşmak istemeyenle konuşmam
Çok iyi bahaneler bulurum. Hiç bişey bulamasam rüyamda gördüm iyi misin derim😀
Harika taktik 🤣
Hayır hiç benlik bir şey değil, bahaneler arkasında saklanmam, gerçekten yazma sebebim neyse onu belirtirim, ve yazmaman gerekse de yazmam..
Hayır öyle bi huyum yoktur ama görsel komikmiş ndjfnd
Bahaneye gerek yok. Ne için yazdıysam baştan belli ediyorum.
Üretmem çünkü banane o üretsin 😂
Doğru 😂😂
Hayir. Sevdigime karsi konuscak seyim hep vardir
Bahanw üretmem direkt yazarım
Üretmem gururlu insanımdır ölsem de yazmam
Eskiden artık onlar yazmak için bahane üretiyor..
Hahahahhaha harika ya.
Hayır yazmam ama yazarım
Üretiriz mesela japon prensi gey olmuş. İyi misin derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar