Kizlar, sayfanın ismi yaratıcı bir şey olsun istiyorum yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bak bencil kardeşim senin amacın eşitlik vs falan değik toplum normları da umrunda değil sen bir sayfa açayım kesin tutsun popüler olsun sayfam derdindesin ve bu ülkede kadın hakları eşitlik diyince herkes göklere çıkardığı için ve sende bunu bildiğin için diğer sayfalae gibi sende sadece işin medya boyutundasın, tamam aç bir değil iki sayfa aç hatta inan ikiside tutar ama şunu söyleyeyim sana kadınlarımızı 1.2 dalga feminizm kurtardı ama siz 3. dalga ile hem kadınlara hem erkeklere zarar veriyorsunuz git bir vasıf edin önce sosyoloji falan oku ondan sonra sosyal medyada platform oluştur insanlara paylaşım yap zaten vasıfsız insanların sosyal medyadaki paylaşımları yüzünden bu halde değilmiyiz neyse ben ne desemde sonuçta bişey değişmez ben soruna cevap vereyim sayfanın ismi şu olsun en azından niyetin belli olur =[ Eşitlik adı altında pozitif ayrımcılık ]
O kadar boş bir adamsın ki.. benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sallayıp tutmuşsun. Sosyoloji okumadığımi nereden biliyorsun? Ayrıca benim derdim sayfanın popülerliği falan olsaydi p*rno sitesi açar parayı kirardim anladın mı kuş beyin. "Kadın" kavramından bu kadar korkmayın rahat olun azıcık rahat, yemezler.
birincisi sen benim hakkımda bişey bilmeden bana boş adam diyorsun sosyoloji okumadığını açmayı düşündüğün gereksiz sayfadan ve onu açmak ile ilgili burdan isim yardımı istemenden anladım toplumdan ve toplumsal dertlerden çok uzaksın bu her halinden belli bütün amacın burada bana laf yetiştirebilmek belki bu senin içini rahatlatır gereksiz insan ama benim söylediklerimi haksız çikarmaz bana sallayabilirsin istediğin kadar umrumda olmaz fakar dikkatini çekerim parayı kırmak istesem şunu yapardım dediğin yol yani aklına ilk gelen seçenek bile kadını objeleştiren kullandıran bir yöntem sen bile (güya kadınlara yardım etme amacı ile sayfa açan beyinsiz) kolay para olarak gene kadınların çinselliğini örnek vermişsin ya daha kendini düzeltememişsin birde toplumu düzeltecek paylaşım yapacaksın asıl kadın kavramından korkan sensin bence çünkü benim aklıma hemen ilgi çeken sayfa diyince haber sayfaları bloglar falan gelir p*rno sitesi erkek olduğum halde ilk 3 ten sonra gelir düşün yani nasıl bir yere koyuyorsun kadınları balık baştan kokar zaten sen gibi zihniyetsiz insanlar para kazanıyor garibim kadınlar zaten her duyup gördüklerine sazan gibi atladıkları için size hemen inanıyor olan gene mutlu yuvalara evliliklere ve küçük yaşta annesi babası boşanmış küçüklere oluyor şimdi lütfen topluma bir iyilik yap ve sus cidden sen susarak daha çok kadın kurtarırsın, bilgisi olmayan konuşmasın artık şu ülkede ya şuna bak ben senelerimi sosyal normal ve toplum bilimine vermiş onlarca makale hazırlamış tonla araştırma yapmış binlerce mutlu çift ile araştırma ve röportaj hazırlamışım hanımefendi gelmiş bana neler diyor sen büyü güzel kardeşim biraz daha büyü kimlikte değil ama AKILDA büyü...
Üfff Bro seni hiç dinlemedim ama bence çok haksizsin ya
bence çok güzel dinledin ama verecek bir cevabın yok olsun 😉😊
Evet seni çok iyi dinledim ve çokta iyi anladım ama sorun şu ki sana beni dinleme ve anlama fisatida verdim ama sen red ettin, önyargılarla dolu bir insansın. Ben soru başlığında cinsiyet bile belirtmez iken sen olayı kadın hakları ve feminizme götürdün. Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Savunmak Ne demek? Açtığım sayfa hakkında ne kadar bilgi sahibisin? Sorulara attığın cevaplara baktım.. yazma kardeşim kadınların g*tünü kaldırma.. diye yorum atan adam, feminizmi erkek düşmanı olarak gören cahil bir kadınla esdegerdir ve hiçbir farkı yoktur benim gözümde... Cinsiyetçilik yapıyorsun. Yapma
beni anlasan zaten cinsiyetçilik yaptığımı savunmazdın kendi işine geldiği gibi anlıyorsun demekki ya da algı yeteneğin gelişmemiş ve sözümün arkasındayım yazmayın diyorum ve diyeceğim çünkü sizde normal insansınız benim gözümde toplumsal statü olarak ben eşit görüyorum yani asla ama asla kadın olduğu için birine popülarite yüklemem yükleyene de sonuna kadar karşıyım tıpkı eski dönemlerde erkeklere yapılan pozitif ayrımcılığa karşı dimdik durduğum gibi şimdide kadına karşı yapılanın karşısındayım asla istediğiniz düzene destek veremem bunun içinde milyon tane sebep var ancak gördüm ki sizde onu anlayak algı yok ben eşitlik ve adaletten yanayım ve öyle olmaya devam edeceğim siz ister cinsiyetçi diyin ister kadın düşmanı diyin o sizin işinize gelmeyen lafları bastırmak için kullandığınız kelimeler sadece
Konustugumuz şeylerde benim işime gelmeyen bir durum yok. Senin işine gelmeyen durumlar var. Pozitif ayrımcılık, popularite bu dediklerinin bir kadına ilk adımı atma konusuyla hiçbir bağlantısı söz konusu olamaz. Bir açık verdiniz ve bunu nasıl kapaticam diye uğraşıyorsunuz.. Bu uygulamada kadınların "ilk adımı ben atmalı miyim?" Sorusuna her zaman evet demisimdir.. Erkeklere de evet cevabı vermişimdir ve bir sürü benzer örnekler.. Sizin cozumunuz nedir? Yazmayın! Ahahahhaha Muhteşem bir çözüm 👏🏼Ben sizi çok iyi anliorum ama ısrarla söylemek istemeliyim ki siz beni dinlemiorsunuz bile, yazdıklarımı okudugunuzu saniorsunuz ama kendi gerceginizden cikamiorsunuz..
Benden daha bilgilisiniz ama önyargılarinizda yok değil ayrıca toplumsal sorunlar üzerindeki izleminiz gozleminiz oldukça iyi ama çözüm yolunuz yanlış. Bir gün uzunca sohbet edelim.. iyi akşamlar.
İyi sabahlar
maalesef ben sizde öğrenmeci bir tavır değil ne olursa olsun bir şekilde haklı çıkmaya çalışan bir tavır görüyorum bir tutturrunuz kızlara yazmayın biyerlerini kaldırmayın dediğime sürekli oradan savunma yapıyorsunuz ama benim dertletim bu örenkten çok çok daha büyük konular ama hâlâ dediğimin arkasındayım kadınlara yazmayın biyerlerini kaldırmayın diyorum ama bunda kadınların bir suçu yok bunu kabul etmek lazım banada günde yüz kişi iltifat etse ya da tanışmak istese bende egoma yenik düşerdim belki onun için benim asıl sözüm kadınlardan ziyade erkeklere sırf çinsel dürtülerini bastırmak için kadınlarla tanışıyorlar onlara yalandan ilgi gösterip yatağa atıp sonra ayrılıyorlar şimdi sorarım size benim yazmayın biyerlerini kaldırmayın derken erkekleri mi yoksa kadınları mı daha çok koruyorum düşündürücü değilmi 😊
Vayy Beee.. "Korumacı Erkek".. tamam endişelenmeyin sizin psikolojinizi ve düşüncelerinizi iyi anlıyorum.. Feminist bireyler gibi Sen kimsin sahipleniceksin, Koruyacaksin cart curt kliselerine girmicem. Hiçbir zamanda bu kliselerle işim olmadı öncelikle bu konuda beni tanimanizi isterim, aksine ikili ilişkilerde bende bir erkeğin doğası gereği kadınına karşı korumacı ve sahiplenici olması gerektiğinden yanayım.. Ama iş toplumsalliga gelince Kadınlar üzerinde korumacı bir tavrım yoktur sizede tavsiye etmem.. yok efendim erkekleri koruyayim yok efendim kadınlar cart curt.. Büyük bir çoğunluğunda aşagilik kompleksi olan bir toplum için fazla korumacı ve iyi niyetlisiniz ve de cok fazla endişeli. Neden? Çünkü sizin için adalet ve eşitlik, gözünüzde buyuttugunuz bir toplulukla iletişimi kesmek ve onları amaçsızca koruma altına almaktir. Toplum için iyi bir şeyler bırakmak istiyorsan onları korumana gerek yok, yol gostermen yeterlidir.
Ve bu da iletişimle olur 😊
kimseyi korumuyorum sadece eşitlikçiyim hepsi bu haksızlık gördüğümü söylerim bende iletişim ile olacağına inanıyorum zaten kimseye zorla bişey dikte etme niyetim yok zaten
O bölge kurtarıldı keşke başka vir şey açsan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!