İnternet & Teknoloji Telefonunuzun ekranı kırıldıgında ağlayasınız geliyor mu 😥😥? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 5 dakika önce kırıldı, nereye gitsem haykırarak aglayabilirim 😭😭 Telefonunuzun ekranı kırıldıgında ağlayasınız geliyor mu 😥😥? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. gelmiyor çünkü şuana kadar 1 defa kırıldı onda da duvara fırlattığım için :D geçmiş olsun :/ 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı. Kaç ker yere düşürmeme rağmen kırılmadı.. umarım telefonun eski haline gelir. 2 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Kılıfla çok düştü kırılmadı ama, kılıfın arkasından 200 tl alırken 3000 TL'den oldum 😂 Yorumla Bravehrart +1 yıl 😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bir telefonda dünya para oldu. Valla bende bir ağlayasım gelir kesin :D 1 5 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Ağlarsın tabi, 3000 TL az mı 😀 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Az :D Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Nesi az ya. Elim kadar ince bir cam parçası o kadar etmemeli 😥 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hee cam mı? O zaman çok :D Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Ekran kırıldı diye teli değişmem. Yenisi çok para.. O kadar göz yaşım yok 😂 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Hala kırılmaz cam taktırmayan ben 🫠Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç başıma gelmedi umarım gelmez ama gelirse çok üzülürüm evet 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Koruyucu cam kullanarak tedbiri baştan alıyorum 0 0 Yorumla
teknisy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl ağlamaya değmeyecek metal parçası ulaşın bana hemen değiştirip geri vereyim size 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Uzun zamandır kırılmıyor sus kem gözlü müsün 🙄 0 0 Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% +1 yıl Asla, ama üzülürüm. tamir ettirmessem rahatsız eder beni 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Bilerek kırdığım oldu kendime kızmıştım öyle hiç yanlışlıkla kırılmadı 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Travma olur benim için, uzun süre gözüm o çiziğe gider. 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bunu yaşadım telefon yenilememe sebep olmuştu.🤭 Ağlama canın sağ olsun 🙄 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. 800 tl gitti durduk yere dion 0 3 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Ne 800 orjinal 3000 civarı 😥 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Ciddi misin yaa Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Evet 😭 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim kadar ekran kıran yoktur sanırım 🥺 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Merhaba , sağlık olsun yapılır üzülme. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 829 cevap paylaştı. tamirciye gidip ağlayabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gelmiyor çünkü şuana kadar 1 defa kırıldı onda da duvara fırlattığım için :D geçmiş olsun :/
Kaç ker yere düşürmeme rağmen kırılmadı.. umarım telefonun eski haline gelir.
Kılıfla çok düştü kırılmadı ama, kılıfın arkasından 200 tl alırken 3000 TL'den oldum 😂
😂😂
Bir telefonda dünya para oldu. Valla bende bir ağlayasım gelir kesin :D
Ağlarsın tabi, 3000 TL az mı 😀
Az :D
Nesi az ya. Elim kadar ince bir cam parçası o kadar etmemeli 😥
Hee cam mı? O zaman çok :D
Ekran kırıldı diye teli değişmem. Yenisi çok para.. O kadar göz yaşım yok 😂
Hala kırılmaz cam taktırmayan ben 🫠
Geçmiş olsun
Hiç başıma gelmedi umarım gelmez ama gelirse çok üzülürüm evet
Koruyucu cam kullanarak tedbiri baştan alıyorum
ağlamaya değmeyecek metal parçası ulaşın bana hemen değiştirip geri vereyim size
Uzun zamandır kırılmıyor sus kem gözlü müsün 🙄
Asla, ama üzülürüm. tamir ettirmessem rahatsız eder beni
Bilerek kırdığım oldu kendime kızmıştım öyle hiç yanlışlıkla kırılmadı
Travma olur benim için, uzun süre gözüm o çiziğe gider.
Bunu yaşadım telefon yenilememe sebep olmuştu.🤭 Ağlama canın sağ olsun 🙄
800 tl gitti durduk yere dion
Ne 800 orjinal 3000 civarı 😥
Ciddi misin yaa
Evet 😭
Benim kadar ekran kıran yoktur sanırım 🥺
Yok ya pek ağlayacağım biley değil.
Ucuz olduğu için dert etmiyorum
Göz yaşlarım sel oluyor 🥺😂😂
Merhaba , sağlık olsun yapılır üzülme.
tamirciye gidip ağlayabilirsin
Ağlıyorum bende