İnternet & Teknoloji Dün beklediğin o yeni yıl mesajı geldi mi? benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Dün o beklediğin mesaj geldi mi? ☺️💞🧸💯😋 Güncellemeler+1 yıl Real Love - Aleyna Ona gelsin ❤️❤️❤️ Dün beklediğin o yeni yıl mesajı geldi mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimseden bir mesaj beklemedim ama atanlar oldu sağolsunlar gadası 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Geldi, hepsi buradadan kargo bildirim mesajı bekliyordum 1 0 Yorumla
Rodsyon Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gelmedi gelmezde gelse bile artık ben umursamam 1 2 Yorumla benimioo6 +1 yıl Öyle diyorsun ama gelseydi:) Yorumla Rodsyon +1 yıl Neden ben değilde o ya da neden bu şahıstan olur mu diye düşünmedin diye sorardım Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gelmeyeceğini bildiğim mesajları beklemem, o yaşı geçtim. Geleceğini bildiğim mesajları beklerim ve gelir... 0 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beklediğim yeni yıl mesajı geldi ama beklediğim insandan beklediğim mesaj gelmedi, gelmedi, gelmedi :( 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beklediğim bir yeni yıl mesajı olmadığı için gelmedi ama bu sabah alakasız birinden aldım o mesajı. Almasam da olurdu hani. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. Bugün doğum gününüm evet herkesler doğum günümü kutladı 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Mesaj beklemiyordum kimseden. Görmek istediğim vardı gördüm 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Bibkac kisi kutladi he gerci kimse kutlamasada muhim degil ya bos isler bunlar 😃 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bana alışveriş yaptığım magzalar turkcell kurumsal firmalardan geldi mesajlar 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Bir beklentim yoktu kimseden, mesaj beklentisi içinde de değildim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beklemiyodm ama senden bekleyebilirim 😊 sana geldimi 1 6 Yorumla benimioo6 +1 yıl Gelmedi:(( Cevap sahibi +1 yıl İstersen gelir 😊 hemen burdaym benimioo6 +1 yıl Haha 😂 yok:) Cevap sahibi +1 yıl Bence eglenebiliriz😊 benimioo6 +1 yıl Noooooppp Cevap sahibi +1 yıl Piki 😊
Bey__Soner__Milan Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl 43 tane geldi bakmadıklarım var arayanlarda 16 tane 0 0 Yorumla
kilometrelerceuzakta Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl mutlu yıllar diye hikaye atmistim onu anında gördü ama kesinlikle yazmadi 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Hayir teyze 1 4 Yorumla benimioo6 +1 yıl Üzülme:)) Yorumla benimioo6 +1 yıl Canım dedem 😂 Yorumla Freedown54 +1 yıl Üzülmem ki teyze ben sen varsın sen Yorumla benimioo6 +1 yıl oyyşş;) Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 659 cevap paylaştı. Evet geldi milli piyangodan 😂 1 0 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geldiiii🥳💙💛 1 4 Yorumla ztrmax +1 yıl Fenerbahçe den mi 🤣 Yorumla Fenerbahçelibiriyim4 +1 yıl @ztrmax sevgilimden Yorumla ztrmax +1 yıl Sarı lacivert kalp koymuşsun ondan sordum 😅 neyse mutluluklar size. Yorumla Fenerbahçelibiriyim4 +1 yıl @ztrmax bizim kalbimiz oyle atiyooo💙💛 teşekkürler Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kimseden mesaj beklemiyordum. 1 1 Yorumla Bey__Soner__Milan +1 yıl Sen atmadın mı Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Bir beklentimiz yuktuuu 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arkadaşım hariç kimseden gelmedi 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beklemiyorum kimseden atan atti hep sagolsunlar 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alisveris yaptigim firmalardan geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet, geldi. Çok mutlu oldum. 😌 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl -Akbank Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Evet geldi 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. bir şey gelmedi, beklemiyordum. 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Beklemedim 0 1 Yorumla TheMedeni +1 yıl Belediye den geldi hep geliyor zaten 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabi kisiii 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Kimseden gelmedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kimseden bir mesaj beklemedim ama atanlar oldu sağolsunlar gadası
Geldi, hepsi buradadan kargo bildirim mesajı bekliyordum
Gelmedi gelmezde gelse bile artık ben umursamam
Öyle diyorsun ama gelseydi:)
Neden ben değilde o ya da neden bu şahıstan olur mu diye düşünmedin diye sorardım
Gelmeyeceğini bildiğim mesajları beklemem, o yaşı geçtim. Geleceğini bildiğim mesajları beklerim ve gelir...
Beklediğim yeni yıl mesajı geldi ama beklediğim insandan beklediğim mesaj gelmedi, gelmedi, gelmedi :(
Evet. Aşkımdan geldi 🥰
Beklediğim bir yeni yıl mesajı olmadığı için gelmedi ama bu sabah alakasız birinden aldım o mesajı. Almasam da olurdu hani.
Bugün doğum gününüm evet herkesler doğum günümü kutladı
Mesaj beklemiyordum kimseden. Görmek istediğim vardı gördüm
Bibkac kisi kutladi he gerci kimse kutlamasada muhim degil ya bos isler bunlar 😃
Bana alışveriş yaptığım magzalar turkcell kurumsal firmalardan geldi mesajlar
Bir beklentim yoktu kimseden, mesaj beklentisi içinde de değildim.
Beklemiyodm ama senden bekleyebilirim 😊 sana geldimi
Gelmedi:((
İstersen gelir 😊 hemen burdaym
Haha 😂 yok:)
Bence eglenebiliriz😊
Noooooppp
Piki 😊
öyle bir mesaj beklemiyordum ki :)
Gelmedi keske gelseydi
Senden okdar bekledim gelmedi 😅😅😅
Kimseden bsey bekliyorum ki
Beklediğim bir mesaj yoktu
Geldi hemde kırmızı😉
43 tane geldi bakmadıklarım var arayanlarda 16 tane
mutlu yıllar diye hikaye atmistim onu anında gördü ama kesinlikle yazmadi
Hayir teyze
Üzülme:))
Canım dedem 😂
Üzülmem ki teyze ben sen varsın sen
oyyşş;)
Evet geldi milli piyangodan 😂
Hayır. Bir mesaj beklemiyordum:)
Geldiiii🥳💙💛
Fenerbahçe den mi 🤣
@ztrmax sevgilimden
Sarı lacivert kalp koymuşsun ondan sordum 😅 neyse mutluluklar size.
@ztrmax bizim kalbimiz oyle atiyooo💙💛 teşekkürler
Kimseden mesaj beklemiyordum.
Sen atmadın mı
Bir beklentimiz yuktuuu
Arkadaşım hariç kimseden gelmedi
Beklemiyorum kimseden atan atti hep sagolsunlar
Mesaj beklediğim biri yoktu
Gelse şaşardım fldlddşpd
Aynen bak geldi enerji
Beklediğim bir mesaj yoktu zaten
Beklediklerimden geldi..✨
Beklediğim bir mesaj yoktu