İnternet & Teknoloji Deco My Tree uygulamasında yılbaşı ağacınızda kaç tane not aldınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok güzel bir uygulama buldummm 😍. Bir tane yılbaşı ağacı oluşturuyorsunuz ve sevdiklerinize o ağaca birer süs koyup size not yazmasını istiyorsunuz. Ben 14 tane not aldım ama favori notum sevgilimin bıraktığı not oldu çok tatlı ya bebeğim benim😋😍Uygulamanın linki bu denemek isterseniz:https://decomytree.com/ Deco My Tree uygulamasında yılbaşı ağacınızda kaç tane not aldınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Müslümanım ben ağacı eve dikmem. Hristiyanlar vs Ramazanda oruc tutuyormu ben Noel kutlayaym ne kadar ozentisiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizim evde de yılbaşı ağacı yok zaten maksat noel kutlamak değil sen önce onu bi öğren de sonra kas duyarını teyzecim 😂 Yorumla
Pearlypearl Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl notlar kısmına ne gibi şeyler yazılır ya bana link atıyorlar süslerken kısa şeyler yazıyorum 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlk defa görüyorum bu da ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de yeni keşfettim ve çok sevdim Yorumla seyda028 +1 yıl Ne işe yario Yorumla
SorıyaBlade Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sıfır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aga bee üzülme ben da sana atarım not ağacının linkini at kdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müslümanım ben ağacı eve dikmem. Hristiyanlar vs Ramazanda oruc tutuyormu ben Noel kutlayaym ne kadar ozentisiniz
Bizim evde de yılbaşı ağacı yok zaten maksat noel kutlamak değil sen önce onu bi öğren de sonra kas duyarını teyzecim 😂
notlar kısmına ne gibi şeyler yazılır ya bana link atıyorlar süslerken kısa şeyler yazıyorum
İlk defa görüyorum bu da ne
ben de yeni keşfettim ve çok sevdim
Ne işe yario
Ben attım kimse yazmadı
1 tane
Sıfır
Aga bee üzülme ben da sana atarım not ağacının linkini at kdkd