Merhaba,
Sevgilimle uzaktan ilişki yürütüyoruz. Şüphelendiğim bazı şeyler var fakat olayları büyütmek istemiyorum. İnstagram ve twitter hesaplarımız birbirimizde var. Uygulamalar canlı konum takip ediyor bildiğim kadarıyla. Hesapların canlı konumuna ve geçmişteki konumlara erişebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
görebilirsiniz
Nasıl
Ulan Abaza reelde nasıl cirkin asosyal özgüvensiz bir yaratıksın da sanaldan sevgilicilik oynuon ke. z0
Aynen sanaldan sevgilicilik oynuyorum. Sevgilim doktor olduğu için zorunlu göreve gitti 1.5 yıldır uzaktan yürütüyoruz. Sen de burada beni aşşağılayarak kendini tatmin edebileceğini sanıyorsun süpersin devam et
Ay aman aman sevgilin doktor diye hava mı armaya calısıyorsun eZik sünepe. Doktor adamın senin gibi özgüvensiz bir kadınla işi me acaba acımıştır da sana ondan sana katlanıyordur
Doktor diye hava atmıyorum ben de doktor olacağım hala okuyorum. Sen kendi ezikliğinle yaşamaya çalış
Anca aldatılırsın sünepe yrk hastası
Anca senin gibi karaktersizler aldatır. Kendi özgüvensizliğini ve bir hayatında bir halt becerememiş olmanı burdaki insanlara toksiklik yaparak gidermeye çalışıyorsun.
Senim gibi erkek meraklısı degılım 1 tane ile yetinmeyip aldatim daha onemli islerim var okk
Birini aldattığını eminim ve burada ahlak bekçiliği yapıyosun
Osururum agzına
Uzak ilişki hiç bir zaman huzur getirmez ve bir çoğu kötü son yani ayrılıkla bitiyor.
Konum için interneti ve konumu açık olması gerekiyor
Genelde açık oluyor da nasıl bakabilirim ki
Telefonu mu bul uygulaması en kolay
Wpden canlı konum iste
Belli etmemem lazım ya. O yüzden belki bir yolu vardır dedim
Uzak mesafe ilişkisi yürümez ya
Yuruten yurutebiliyor 2 yıllık ilişkim var
Bizim de 4 sene oldu yürütülebiliyor bir şekilde
güvensiz yürütüyorsunuz işte sorun o
Kendi kafamda kuruyorum uzakta olunca o yüzden güvensem de düşünmeden duramıyorum.
Benim sev işten eve , evden işe olduğu için sorun yok. Annesiyle de tanıştim. Oğlu ayrıldığı an annesi onla kavga eder😅
Kendini garantiye al. Silemesin seni.
Sanırım bazı uyg var tam içeriğini bilmiyorum ama ücretli. Takip edebilirsin telefonunu
İstersen bir yazilimci tanıdığım var sorabilirim
Snapchat üzerinden görebilirsin
Bulamazsın. Neden bu merak?
Guvenmiyorsaniz bunlarla ugrasmayin, ayrilin
ayrıl gitsin
Mersin hayir
Sanal seks yapıyor