İnternet & Teknoloji Buradan biri herhangi bir şeyle konum tespit edebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendim için sormuyorum burada konuşulan biri bulunulan yeri bilebilir bulabilir mi herhangi bir araçla Buradan biri herhangi bir şeyle konum tespit edebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır bunun için hacker olmak gerek gadası 0 0 Yorumla
denizzmm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl onlar için adın soyadın vs lazım diye biliyorum mesela 2 adın varsa ve sadece birini kullanıyorsan diğerini bilmiyorlarsa bulamazlar ve bunu hackerlar yapar genelde 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Bilgi vermezsen hayir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilgi verilmemiş zaten ama verilmediği halde bunu bilen bir cihaz var mıdır Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Birisi yazmış yorumda bulabilir diye Yorumla Soran +1 yıl Normal bir insan bulamaz ama yetkili birileri de bulamaz mi Yorumla
TheMajestic Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ip den cikar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu bilebilen bir cihaz var mi ki TheMajestic +1 yıl sonucta atilan tweetleri siber suclar nasil buluyor saniyorsun Soran +1 yıl O ne oluyor onu kimler bulabilir normal insanlar değilde kimler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır bunun için hacker olmak gerek gadası
onlar için adın soyadın vs lazım diye biliyorum mesela 2 adın varsa ve sadece birini kullanıyorsan diğerini bilmiyorlarsa bulamazlar ve bunu hackerlar yapar genelde
Bilgi vermezsen hayir
Bilgi verilmemiş zaten ama verilmediği halde bunu bilen bir cihaz var mıdır
Hayir
Birisi yazmış yorumda bulabilir diye
Normal bir insan bulamaz ama yetkili birileri de bulamaz mi
Hayır imkasiz
Yokk imkanı yok
ip den cikar
Onu bilebilen bir cihaz var mi ki
sonucta atilan tweetleri siber suclar nasil buluyor saniyorsun
O ne oluyor onu kimler bulabilir normal insanlar değilde kimler
Korkma yav bulamaz.