İnternet & Teknoloji Hiç yasal uyarı mesajı alan var mı ? Nsnsjwjejwj Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Imei koduyla aynı gelmis 30 gün içinde telefonun kazanacağını hattın acik kalacağını söylüyor Güncellemeler+1 yıl Kazanacağı yazmisim kapanacağı için arkadaşlar ne yapmaliyim Hiç yasal uyarı mesajı alan var mı ? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hamuş13 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sorun yok ocak 1'de tekrar sıfırlanıyor süre yasa geçti ise 6 ay değilse 4 ay tek hat için 0 7 Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Anladim ama 6 ay sonra kapanir o zaman ne yaparım bilmiyorum mesaj dün geldi aklıma çok takıldı eminmisiniz Yorumla Hamuş13 +1 yıl Telefon çift hatlı mi? Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Hayir tek Yorumla Hamuş13 +1 yıl Bana yazın lütfen xperden dolayı atamıyorum Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Telefoncuya sormam lazım en iyisi Yorumla Hamuş13 +1 yıl Bu işin yasal kısmı var. Telefoncu sadece parasını düşünebilir. Dikkat edin. Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Yasal derken ne olabilirki Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ocakta sıfırlanıyor 6ay daha kullanırsın yurt dışı. mi cihaz 0 10 Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Samsung a 20 tam anlamadım dediğini biraz daha aciklarmisin kapanmaması için ne yapmalıyım Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Fatura var mı cihazın yurt dışı ithalat mi Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Faturasını bulabilirim de korede yapılmış herhalde pazar günü telefoncuya götürmeyi düşünüyorum Yorumla KingARHTHUR +1 yıl İme attır Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Fiyatı ne kadar Yorumla KingARHTHUR +1 yıl 150 TL ye atalar tabi modeli umarım ime atılabilirdir Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Imei atmanın yasal olduğunu söylüyorlar başıma bisey gelirmi Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Bana yaz aciklarim Yorumla Nsnsjwjejwj +1 yıl Yazamıyorum ki Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Seninde kapaliymis mesaj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorun yok ocak 1'de tekrar sıfırlanıyor süre yasa geçti ise 6 ay değilse 4 ay tek hat için
Anladim ama 6 ay sonra kapanir o zaman ne yaparım bilmiyorum mesaj dün geldi aklıma çok takıldı eminmisiniz
Telefon çift hatlı mi?
Hayir tek
Bana yazın lütfen xperden dolayı atamıyorum
Telefoncuya sormam lazım en iyisi
Bu işin yasal kısmı var. Telefoncu sadece parasını düşünebilir. Dikkat edin.
Yasal derken ne olabilirki
Ocakta sıfırlanıyor 6ay daha kullanırsın yurt dışı. mi cihaz
Samsung a 20 tam anlamadım dediğini biraz daha aciklarmisin kapanmaması için ne yapmalıyım
Fatura var mı cihazın yurt dışı ithalat mi
Faturasını bulabilirim de korede yapılmış herhalde pazar günü telefoncuya götürmeyi düşünüyorum
İme attır
Fiyatı ne kadar
150 TL ye atalar tabi modeli umarım ime atılabilirdir
Imei atmanın yasal olduğunu söylüyorlar başıma bisey gelirmi
Bana yaz aciklarim
Yazamıyorum ki
Seninde kapaliymis mesaj