İnternet & Teknoloji Hangi mobil hattı kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Turkcell Vodafone Türk Telekom Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mobil hattı kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ateşşlina Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Maalesef Vodafone. İlk fırsatta değiştirecem inşallah 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kimse Vodafone'dan memnun değil ama kullanan fazla Yorumla Ateşşlina +1 yıl Yav bir hat nasıl her yerde çekmez😂 depremde çekmez anlarım, hade bodrumda vs çekmez anlarım. Ulusa açık yerde nasıl çekmiyor ya Yorumla Soran +1 yıl Ben Türk Telekom kullanıyorum memnunum çekme sıkıntısı hiç yaşamadım çok nadir yaşadıysam da Yorumla Soran +1 yıl Türk Telekom Vodafoneu geçti eskiden Vodafone daha iyiydi Yorumla Ateşşlina +1 yıl Zaten bizim vodafonlylar Türk Telekom’a döndü bir ben kaldım Yorumla Soran +1 yıl Sende dön hiç bekleme o zaman sıkıntı yaşıyorsan ben Turkcelldim pahalı olduğu için geçtim çekim yönünden Turkcell'den yana bi sıkıntım olmadı Yorumla Ateşşlina +1 yıl Benim ilk hat turkcel sonra Vodafone 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim babam almıştı Turkcell sonra geçtim TT ma Yorumla Soran +1 yıl Vodafone faturalı mı senin Yorumla Ateşşlina +1 yıl Hayır faturasız Yorumla Soran +1 yıl O zaman boşa duruyorsun geç valla TT veya Turkcell geç bulunduğun bölgede hangisi iyi çekiyor bilemiyorum Yorumla Ateşşlina +1 yıl İnşallah en kısa zamanda Yorumla Soran +1 yıl Zor bir şey değil ya hat senin üzerine mi kimliğini veriyorsun sadece o kadar bide numaranı söylüyorsun simi veriyor sana bitti Yorumla Ateşşlina +1 yıl Hat benim üzerime değil Yorumla Soran +1 yıl O zaman kimin üstüneyse onla gdiceksin kanka Yorumla Soran +1 yıl Vodafone hiç mi çekmiyor ya hani nette dolaşırken hep yavaş mı Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Turkcell. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maalesef Vodafone. İlk fırsatta değiştirecem inşallah
Kimse Vodafone'dan memnun değil ama kullanan fazla
Yav bir hat nasıl her yerde çekmez😂 depremde çekmez anlarım, hade bodrumda vs çekmez anlarım. Ulusa açık yerde nasıl çekmiyor ya
Ben Türk Telekom kullanıyorum memnunum çekme sıkıntısı hiç yaşamadım çok nadir yaşadıysam da
Türk Telekom Vodafoneu geçti eskiden Vodafone daha iyiydi
Zaten bizim vodafonlylar Türk Telekom’a döndü bir ben kaldım
Sende dön hiç bekleme o zaman sıkıntı yaşıyorsan ben Turkcelldim pahalı olduğu için geçtim çekim yönünden Turkcell'den yana bi sıkıntım olmadı
Benim ilk hat turkcel sonra Vodafone 😂
Benim babam almıştı Turkcell sonra geçtim TT ma
Vodafone faturalı mı senin
Hayır faturasız
O zaman boşa duruyorsun geç valla TT veya Turkcell geç bulunduğun bölgede hangisi iyi çekiyor bilemiyorum
İnşallah en kısa zamanda
Zor bir şey değil ya hat senin üzerine mi kimliğini veriyorsun sadece o kadar bide numaranı söylüyorsun simi veriyor sana bitti
Hat benim üzerime değil
O zaman kimin üstüneyse onla gdiceksin kanka
Vodafone hiç mi çekmiyor ya hani nette dolaşırken hep yavaş mı
Kürtsel
Turkcell.
Vodafone
Tarifeleri uygun
Turkcell
Bimcell 😅
Bimcell zaten TT
Migroscell
Zort telekom