İnternet & Teknoloji Hangi mobil operatörü kullanıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kaç yıldır aynı operatörü kullanıyorsunuz?18 yıl olmuş türkcelle bağlandım hayata 😀 Hangi mobil operatörü kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. turkcell 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Benim de 15 yıla yakın oldu Modafone kullandığım..😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Modafone 😀 Yorumla
Busrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Turcelle müşteri temsilcisine bağlanmak bile ölüm gibi hayata nasıl baglayacaklar acaba? 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Şu an Turkcell. Her sene Türk Telekom ile aralarında geçiş yaparım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl garibancell (idi, ama artık değil. ben de yakında vodafone'a geçerim) telekom altyapısındaki bimcell garibim... 😱😲😢😭 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. turkcell kullanıyorum cok pahalı * akalıtelı ama pahalı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 2005 yılından beri Turkcell ve aynı numara 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 17 sene olmuş seninde 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yaşlandığım aklıma geldı , bir miktar üzüldüm Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Türk Telekom 2 senedir kullanıyorum 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turkcell 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vodafone 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
turkcell
Benim de 15 yıla yakın oldu Modafone kullandığım..😄
Modafone 😀
Turcelle müşteri temsilcisine bağlanmak bile ölüm gibi hayata nasıl baglayacaklar acaba?
Şu an Turkcell. Her sene Türk Telekom ile aralarında geçiş yaparım.
garibancell (idi, ama artık değil. ben de yakında vodafone'a geçerim) telekom altyapısındaki bimcell garibim... 😱😲😢😭
turkcell kullanıyorum cok pahalı * akalıtelı ama pahalı
2005 yılından beri Turkcell ve aynı numara
17 sene olmuş seninde 😀
Yaşlandığım aklıma geldı , bir miktar üzüldüm
Türk Telekom 2 senedir kullanıyorum
vodafone hiç değiştirmedim
Vodafone Türkcelli döver 😀
Türk Telekom
Turkcell
Turkcell
Türk Telekom
vodafone