İnternet & Teknoloji Whatsappta profilini bana gizleyip gizlemedigini nasıl anlarim? Pelinnnq1 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya profilini kaldırdı ya da bana gizledi bunu nasil anlarim Güncellemeler+1 yıl Bir şey anlatsam yorumlayacak. var mi Whatsappta profilini bana gizleyip gizlemedigini nasıl anlarim? Cevapla WhatsApp Soruları Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
minnoş0636 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl Başka bir telefona numarasını kaydet. Eğer profil fotosu herkese açıksa anlarsın 1 1 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Yok değil kişilerinde sadece Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% +1 yıl Profildeki resmi sürekli kapalıdır. bazılarıda tıkladığında profili açılır. 1 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Baska telden bak onun tanıdığı birinin telinden mümkünse pp si arkadaşlarına açık olma ihtimali var. 0 0 Yorumla
İstanbul_Beyi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Numarasını kaydet görünmüyorsa resmi sen onda kayıtlı degilsindir 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Senın numaranı silme ihtimalı hıc mi yok 0 5 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Yok kayıtlı olduğu belli hakkında kısmı gözüküyor Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Bazılarının hakkında kısmı herkese açık ama sildiyse bile belkı açık oldgu için gözukuyordur Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Başka telefondan baktım gizli onun Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Sen baya takıntılısın Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Ne alakası var Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Onu tanıyan başka kişinin wp sinden bak belki olur 0 1 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl O mümkün değil işte:( Yorumla
fatih_yavuz Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Başka telefona kaydet bak 0 1 Yorumla Pelinnnq1 +1 yıl Herkese açık değil profili Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başka bir telefona numarasını kaydet. Eğer profil fotosu herkese açıksa anlarsın
Yok değil kişilerinde sadece
Profildeki resmi sürekli kapalıdır. bazılarıda tıkladığında profili açılır.
Baska telden bak onun tanıdığı birinin telinden mümkünse pp si arkadaşlarına açık olma ihtimali var.
Numarasını kaydet görünmüyorsa resmi sen onda kayıtlı degilsindir
Senın numaranı silme ihtimalı hıc mi yok
Yok kayıtlı olduğu belli hakkında kısmı gözüküyor
Bazılarının hakkında kısmı herkese açık ama sildiyse bile belkı açık oldgu için gözukuyordur
Başka telefondan baktım gizli onun
Sen baya takıntılısın
Ne alakası var
Onu tanıyan başka kişinin wp sinden bak belki olur
O mümkün değil işte:(
Başka telefona kaydet bak
Herkese açık değil profili
anlayamassın
Baska bir nodan bak ppsine
Anlayamazsin
Başka birinden
Tanidik biri lazim