İnternet & Teknoloji WhatsApp'tan birinin profilime baktığını nasıl anlarım? avokadolu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Öyle bir uygulama vardı ama unuttum🙄 Güncellemeler+1 yıl Lütfeeeeeeen🥺 Güncellemeler+1 yıl Hiç biriniz bilmiyorsunuz size namnam yok WhatsApp'tan birinin profilime baktığını nasıl anlarım? Cevapla WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Anlayamazsınız. 0 1 Yorumla avokadolu +1 yıl Öyle uygulama var ama
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl https://youtu.be/Un51zBkABxM 0 2 Yorumla avokadolu +1 yıl Skjgjfjgjf Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Shjsjsjs Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu kadar düşmeyin hayatınıza önünüze bakın 1 1 Yorumla avokadolu +1 yıl Çok önemliydi benim için😒 Yorumla
lll666lll Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Enee foto atamiyoz tüh 0 7 Yorumla avokadolu +1 yıl Ne fotosu Yorumla lll666lll +1 yıl Anlayamazsiniz.. fitosu Yorumla avokadolu +1 yıl Anlarım Yorumla lll666lll +1 yıl Anla o xmn. s Yorumla avokadolu +1 yıl Ama anlayamıyorum😂 Yorumla lll666lll +1 yıl Dedim, anlayamazsin. s Yorumla avokadolu +1 yıl Kuzenimde apksi var ama hiç ondan istemek istemiyorum Yorumla
uswr74838383 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Wp plusmu 0 1 Yorumla avokadolu +1 yıl Bilmiyorum o mu🥺 Yorumla
yavrrumbabannereli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Anlayamazsın 0 2 Yorumla avokadolu +1 yıl Uygulama vardı knk Yorumla yavrrumbabannereli +1 yıl O uygulamalar sadece telefonuna virüs girmesine yarar Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu bilmiyorum 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yokk 0 11 Yorumla avokadolu +1 yıl Olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmkanı yok neden eski sevgilini mi takip ediyorsun Yorumla avokadolu +1 yıl O ediyo mu diye bakcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun yerine durum atsan? Yorumla avokadolu +1 yıl Yok ya sevmiyorum durum atmayıNumaramı silmedigini biliyorum ama profilime bakıyor mu bakmıyor mu onu bilmiyorum:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte durumu sadece ona açsan anlarsın aslında Yorumla avokadolu +1 yıl Ama baktığı görünmüyor çünkü ayarlardan gizleme şeysi yapmış 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin misin ki? Ve ne kadarlık ilişkin? Yazsana bana bı Yorumla avokadolu +1 yıl 4 yıllık 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum yazmanı Yorumla avokadolu +1 yıl Üff ben ne diyorum bu ne ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl anlayamazsın 0 1 Yorumla avokadolu +1 yıl Anlarım uygulama vardı unuttum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlayamazsınız.
Öyle uygulama var ama
Skjgjfjgjf
Shjsjsjs
Bu kadar düşmeyin hayatınıza önünüze bakın
Çok önemliydi benim için😒
Ne fotosu
Anlayamazsiniz.. fitosu
Anlarım
Anla o xmn. s
Ama anlayamıyorum😂
Dedim, anlayamazsin. s
Kuzenimde apksi var ama hiç ondan istemek istemiyorum
Wp plusmu
Bilmiyorum o mu🥺
Anlayamazsın
Uygulama vardı knk
O uygulamalar sadece telefonuna virüs girmesine yarar
Onu bilmiyorum 😎
Yokk
Olmalı
İmkanı yok neden eski sevgilini mi takip ediyorsun
O ediyo mu diye bakcam
Onun yerine durum atsan?
Yok ya sevmiyorum durum atmayı
Numaramı silmedigini biliyorum ama profilime bakıyor mu bakmıyor mu onu bilmiyorum:(
İşte durumu sadece ona açsan anlarsın aslında
Ama baktığı görünmüyor çünkü ayarlardan gizleme şeysi yapmış 🥺
Emin misin ki? Ve ne kadarlık ilişkin? Yazsana bana bı
4 yıllık 🙄
Bekliyorum yazmanı
Üff ben ne diyorum bu ne ya
anlayamazsın
Anlarım uygulama vardı unuttum