ben nedense kendime o konuda güvenemiyorum. IMEI süresi bitince yurt dışına çıkıp kayıt yaptırmak falan zor iş

ben nedense kendime o konuda güvenemiyorum. IMEI süresi bitince yurt dışına çıkıp kayıt yaptırmak falan zor iş

androidse rootlu şekilde kullanımı çok,
bir kaç ayda bir telefona random bir imei veren uygulama çözümleri dahi var. tabi rootlu cihazda banka uygulamalarını kullanamazsın. yerleşik satıcılardan dahi dalavere çevirenler olabilir, denetlemeler kesin çözüm olamaz, teknolojiye bakış açılarını ben anlamıyorum, yerli güvenilir markalarla sınırlaman gerekiyor.
180 gün iki hattan 12 ay kısaca hiç kapanmayacak demek. Kusura bakmayın ama bu hiç mantıklı gelmiyor. Devletin güzel gelir elde ettiği kapıyı bir anda kapatması. Söylenmeyen kısım da çıkar ortaya.
Cevap
26Cevap
Hayır kullanmam
Kullanmadım hiç
Çok uğraşıklı geliyor bana hem kayıt ücreti de çok
aldım yine TR den kullanmaya devam
Kullandım çok basit bişey bence çıkmana gerek yok çift hatlı oldugu için 6+6 kullanacaksın yılbaşını geçtiği için tekrar yenilenıyor 6+6 ay daha kullanacaksın
e 180 olursa benim kayit etmeme gerek kalmiyor ki cift imei oldugu icin 6 ay birine 6 ay digerine kullanirim
yurt dışı cihaz kullanıyorum, babam gelirken getiriyor her sene yenisini ve eskisini götürüyor.
Yeltendim bir ara ama bana mantikli gelmedi yurt dısı urunler. Tonla para verip rezil mi olacagim bir de
yurtdışından gelen telefonların çoğu çift imeiye sahip. dolayısıyla 6 ay biri 6 ay biri sıkıntısız kullanılacak artık.
Ülkede yurt içinden telefon kullanan Apple kullanıcısı kaldı mı
Ben böyle şeyleri ne mantıklı ne güvenli buluyorum. Yasal yoldan şaşmam
hayır kullanmam
geçmişte kullandım ama o zamanlar böyle şartlar yoktu
Telefonum yurtdışından zor iş ama her türlü uyguna geliyor
Zenginlere yarar, 6 ayda bir telefon değiştiriyorlar zaten.
Yeni yılda 20 binden 30,40 bine çıkarırız 6 ay süre vermişler parayı toplasın diye :D
Ben yurtdışından getirttim burada IMEI değiştirttim gayet basit 5-6 bin TL kâr elde ettim en azından
Harika i phone kullananlar bunu begendi 180 gunde e sim kullanirlar oh mis
hayor ya tercih etmem
Daha iyi olmuş.
Kullanıyorum ı phone yurt dışından aldım
kayıt parası uçtu o yüzden
Bu bir iddia, ne kadar doğru olduğu bilinmiyor.
Kimisine IMEI burdan da atılıyo
Birçok telefoncu atıyor yurtdışına gerek yok
Bossun
Kullanıyorum zaten
Yurtdışına çıkmana gerek yok mal
Üç tane evde boş telefon var kapanır mi
Kullanmam
ülke şahlanır artık
Kullandim
Kullanmam
İyi güzel, kullanmam
Kullanıyorum
Kulkanmıyorum
Zahmet etmişler
Hayır
Kullanıyorum
ÖYLE Bir haber varsa bence de İyi haber..
Kullanirim
Kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?