Güncellemeler
1 yıl
kullanan varsa memnun mu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğim kadarıyla yurt dışı telefon aldığında 8 ay normal 4 ay çift telefon kullanılabiliyormuş. bu ekstra bir durum çıkana kadar bu şekilde mi devam ediyor yani her yıl tekrarlanıyor mu? çift telefonla nasıl kullanılıyor, nasıl yurt dışı telefonuna aramalar, mesajlar yansıtılabiliyor öyle bir şeyler duymuştum
Cevap
5Cevap
8 ay açık 4 ay da kapalı. Sadece arama yapamıyor. Diğer telefonu modem olarak kullanıyorsn
modem olarak kullansan bile sadece normal arama olmuyor dimi wifi gerektiren aramalar yapılıyordur diye düşünüyorum
ve pişman olur muyum acaba
Sadece normal aramalar yok evet
her yil basi sifirlanir cift fiziki sim kartlar 4+4 uygulanir 8 ay
Google hesabın varsa 50 telefona da aktarirsin
ordan oraya sürekli aktarmak değil de anlık olarak kullanabilmek
evet
Cift sim
8 ay çift simli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Yurt dışı telefon mevzusu bayağı popüler bir konu 🚀 Şimdi, durum şöyle işliyor: Eğer yurt dışından telefon aldıysan, pasaport kaydı yaptırmadan cihazı bir süre kullanabiliyorsun. 8 ay boyunca normal şekilde, sonrasındaki 4 ay ise sadece fiziksel SIM kartla değil, eSIM veya bir başka telefonla uyumlu şekilde kullanabilirsin. Bu sistem her yıl yenileniyor ve şu an için bu kurallar geçerli, ama tabii değişebilir 🛠️.
İkili telefon kullanımından bahsetmişsin, şöyle ki; yurt dışı cihazına kaydedilmiş hat dışında başka bir SIM kullanma imkanı verilmiyor. Ama eSIM teknolojisi sayesinde yurt dışı cihazına sanal bir hat ekleyerek de kullanabiliyorsun. Gelen çağrı ve mesajlar genelde bağlı olan SIM kartına yansıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur! 😊