Onu bunu bilmem attığım mesaja 10 saat sonra dönülüyorsa daha yazmam

#inci🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu bunu bilmem attığım mesaja 10 saat sonra dönülüyorsa daha yazmam

#inci🤍
Ben geç cevap verilmesine takılmam, çünkü hayatımda bile isteye geç cevap verecek hiç kimse yok. Yani hani bazen burada da soruluyor, geç cevap versem cool olur muyum vs gibi. Yok valla öyle entrika çeviren :D Bende bile isteye özellikle cevap vermemezlik etmem asla. Ve mesajlarımın %90 ı nı çalıştığım firmalar (müşteriler) oluşturuyor zaten :) ama şunu da not düşeyim; birine yazdım diyelim cevap gelene kadar 2. mesajı yazmam. ve / veya bana yazıldı diyelim, ben görüp cevap yazana kadar üst üst üste neden yazmıyorsun? şöyle böyle gibi sitem dolu mesajlar birikirse 1 saat içinde buna da tahammül göstermem ve hayırdır ben 112 acil servis miyim, bu kadar önemli ne olabilir diye sorarım :)
Onu bunu bilmem.. hayatınızda biri varsa ona karşı sorumluluğunuz da var.. eşek gibi biliyorsunuz ki mesaja cevap yazmadiginiz zaman karşı taraf incinecek.. o zaman adam gibi arada şu telefonlarınıza bir bakın bakalım.. sizden bir haber bekleyen bir insan evladı var mı..
Tv izler banyo yapar hayatinizi ekran arkasinda yaşamayin yazmis mavilinin biri aşırı uyuz oldum cevabina ne alaka diyemedim... o zaman niye sevgili yapıyorsunuz ilgisne muhtaç edeceksen niye var o insan
Farkındalığı yüksek olmayan, empatik düşünemeyen , duygusal zekasının zerresini kullanamayan erkek tipi.. düz dümdüz düşünce yapısı.. bellek sınırlı.. kapasite o kadar işte.. maalesef..
2. Sonrası kasten olarak kabul ederim soğurum ve uzaklaşırım
Genel de hızlı cevap veririm. Gördüğüm an veya bildirim gelmesi yeterli. Bu konuda bir arkadaşım vardı. Seninle konuşmak çok hoşuma gidiyor hemen cevap veriyorsun derdi 😊
Bende çok rahatsız olurum mesajlara bakmayan insanlara.
İşi gücü olanlara sonsuz saygım var... sorun şu, bir mesaja bakmak cevap vermek 10 saat olmamalı. Nesin sen birleşmiş milletler başkanın sekreteri mi?
Aynen valla doğru söylüyorsun. Karşıdakine saygısızlık.
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Cevap
41Cevap
Bundan daha çok rahatsız etmesi de hiç yazmıyor olması. yani arada sırada bile olsa insan aklına gelir yazar. birde attıktan sonra 1 gün sonra yazması ya da bir kaç saat bekletmesi de var. insan değer verdiği kişiyi sürekli yazarmış ya da anında dönermiş. sürekli yazmayana da ben de yazmıyorum bundan sonra çünkü zaman ayırıyorsam karşılığını almak isterim.
Yani alışkanlık haline getirebilirse tabii ki rahatsız eder tepki olarak ben de bir daha yazmam. Onun dışında çok fazla takılmam. Özellikle samimiyetine güvendiğim bir insan ise.
Görüldü atmak daha kötü
Yok sık sık oluyor
Mesaj süresini sorun etmem. Herkes elinde telefon ile yaşamıyor. Sorun edenlerle de benim işim olmaz keyfi bilir 😃
Herkes elinde telefonla yaşıyor... beni hiç bir kuvvet mesajı gormedim, işim vardi bakamadim demesine inandıramaz
O senin hayatına aldığın insan ile alakalı. Ben eve geldiğimde telefonu kenara atar işlerimi yaparım bir iki saat geçer aradan. Film izlerim en olmadı uykum gelir uyurum telefonu elime saatler sonra alırım ve bence mantıklı olan da bu. Ekran ardında hayat mı yaşanır allahasen
@madagaskaraslani yani 😂😂😂
He aynen
Geç cevap veren olursa cevap verdiği süre içerisinde dönüş yapıyorum ben beklediysem o da beklesin
Aayy, ne kadar kindar jsjsjs ben yapamıyorum öyle sevmem hesap kitap matematigım hep kötüydü zaten
Neden? Neden sana yazanlara gunlerce cevap vermedin
Hee, tm.. haklısın onu ben de cok yapıyorum görüldü atmadan okumandan direkt siliyorum ben jsjs
Üstadım nedir bu işin sırrı jsjs
Yok.. zaten umurunda değiliz ki jsjsjs ama görüldü atmadam silmek... muhatap sıfır
Kısas yapmayi sevmiyorum ben iletişim becerileri gelişmemis yazık diyorum geçiyorum jsjs
Çok sinir olurum inciya yani gec yazınca havalımı olunuyor salkça birsey egodan başka birsey değildir.
İşi gücü vardir anlarim ama akilli telefon bir mesaja bakmak cevap yazmak 5 dk
Hayırdır seni bekleten utnmaz kim🤣
Genel soru ya benle alakali değil
Bana cevap vermeyen cok ayrıca ve umursamiyorum canlari sagolsun
Anlamışım şimdi dayı kurbaan
Dayısı kurban
Hayir cunku hersey olabilir bazen ben yasiyorum facedeyim. birileri yazmis ben gec fark ediyom. cevap vermedigim. icin engel atmis mesela bu sonderece yznlis bir iki gun gecsin ozaman yap. ne yapacaksN
Mesaj attığım an işi olduğundan dolayı cevap veremiyor olabilir buna hiçbir şey söylemem ama bu cevap vermeme süresi 3-4 saat sürmez Eğer attığım mesaja 3 4 saat sonra cevap veriyorsa karşılık vermem
Sigaram yere düşerse takılırım sadece 56 bölü 20 yapıp kaç TL gitti diye
Güzel bir şey yazdin anlamadim ama
Anlamadiysan güzel cevap değildir ya
Kusura bakma
Kendimle ilgili şeyi takarım gerisi boş demek istedim
Önemsediği m biri ise takılirim yani ama bunu belli De etmem kendini nimet saymasina gerek yok yani. Ne görürsen onu yapacaksın geç mi yazıyor sende geç yaz
Bazen insanların işleri, okulları olabiliyor. İnanın bana bazen gözden de kaçabiliyor mesajlar. Bu durum mesela 1-2 kere olursa tabiki tolere edilebilir. O insanın size değer verip vermediğini zaten anlayabilirsiniz. Çünkü değersizlikte, değer görme gibi insanların kolaylıkla anlayabileceği hislerdir.
Duruma, zamana ve kisiye gore degisir. Ancak bu konuda cok hassas davranan biri degilim. Kim nasil yaklasiyorsa ben de oyle yaklasmaya gayret ediyorum.
Yani bana da öyle yapılınca değer vermediğini düşünüp bir daha da eskisi gibi beni bulamayacağını amaç edindim. Umurum olmaz bitmiştir. Kolay kolay silmem sildiğimi de hayatıma sokmam.
Her şeyini işini gücünü bırakıp bana mı yazsın ya o da insan
Ben öyle bir sey dedim mi? Çok zor değil bir mesaja cebap vermek
Sen en Fzla kaç saat sonra dönersin işin olsa bile?
Senin özelinde söylemedim hocam. Bu soruya şu kadar dakika şu kadar gün sonra dönerim diye bir cevap veremem ne zaman müsait olursam
Müsait olunduğu halde geç cevap veriliyorsa bu rahatsız eder, benimle konuşurken başka bir şeyle ilgilenilmemesi gerekir...
Babamın evledıda olsa kusura bakarım mesajıma geç cvp yazan insanı birazcık ağzının payını verir İzmir marşıyla uğurlarım.
Bir-iki kereliğine anlayış gösteririm. Devamlı olarak yaparsa , tamamen mesaj atmam ne de beklemem.
İşi gücü varsa etmez ama keyfi olarak vermiyorsa tâbi biraz rahatsız eder. Ama sorun yok konuşma bu kadarmis derim
Bile bile yapan biri rahatsız eder. Zamanla yok olur gider
Umursamam. 20 yaşında olsam belki.. İkinci bi mesajı atmam ama
Genelde takılmam ama bir süre sonra canımı sıkmaya başlar.
Çok rahatsız eder müsait olupta bilerek cevap vermemesine daha çok sinirlenirim
Olabilir bazı yörelerde İnternet kopuyor gelene kadar zaman geciyor
Etmez çünkü ben de geç cevap veriyorum genellikle sjsn
Sevdiğimden gayrısı ölene kadar yazmayabilir, umrumda olmaz.
Düşüncesizliktir benim için. Hele görüp sonra yazdıysa vay haline.
hoş değil.
Takılmam, tepki göstermem ama hoşuma gitmez.
Soğurum kim olursa olsun biri bana böyle yapıp duruyordu 2 oldu üçüncüde bıraktım yazmıyorum yazarsa da düzgün cevap vermiyorum hoş değil bence
hatta ben okulda bir erkeğin arkasında oturuyordum çocuk instaya girdi 3 farklı kişiden 3 tane mesaj ikisi falan kızdı galiba tam hatırlamıyorum bilerek bakmıyordu 15 saat geçmiş karşıdaki yazalı o günden sonra kim geç yazsa direkt aklıma bu gelir
Layık olduğunu yaşasın imkani olduğu halde yazmayan kim varsa
kesinlikle
Konu önemliyse beklerim ama 10daat zaten çok uzun onun oluru hiç yok
Çok adil bi insanımdır 25dk geç yazarsa 24 saat sonra cevap veririm.
Müsait olmadığını biliyorsam sorun etmem. Ama keyfî olarak geç yazıyorsa bundan hoşlanmam.
Müsait olmadığını düşünürüm ya çok acilse ararım zaten.
Hak eden hak ettiğini alır benden.. Artık kim neyi hakediyorsa.
İşi varsa saygı duyarım ama onun dışında rahatsız eder tabii ki
İşi vardır diye düşünürum ama bu mesajlara günler sonra bakmak ise işler değişir. Bu ben sana değer vermiyorum sen benim için bir hiçsin demektir.
10 saat ne işi 😀 istemiyorum demenin diger yolu mesaja bakmamak... yüzsüz değilim şükür yazmayiz daha
Tanıdıktan sonra hiç önemli değil ertesi gün de yazabilir
Rahatsiz ediyo çünkü ben asla geçikmem kim olursa olsun
bazıları cidden telefon kullanmıyo ama hayatınızda siz varsa aklına gelip bakması lazım yani
Demekki yokuz😀
İşi var ondan geç dönüyorsa sıkıntı yok. Devamlı yapıyor veya görüp yazmıyorsa sıkıntı büyük demektir.
Mesaji goruyor ya da mesaj yazmaya imkani varda cevap vermiyor ise kendi haline birakirim
Bıraktım bende kendi haline
Soru benle alakali değil soru sormak için sordum
Teşekkür ederim bakarim
Çok rahatsız ediyor ben ona mesaj yazıyorum ve mesajıma günler sonra bakılması çok berbat ve sinir bozucu
Müsait bir zaman diliminde mesajlaşıyorsak ve buna rağmen geç cevap geliyorsa gerilirim. Gün içinde iki taraf da genel mânâ da yoğun olabilir
Ben bir kere uyaririm ikinciye tek söz etmeden uzaklaşırım ondan
Yazıştığım kişiye bağlı hiç cevap yazmasa da olur. Birdaha yazmam olur biter.
Müsaitse ve özellikle geç yazıyorsa değersiz hissettirir. Onu da sadece bir kere yapabilir bana 😊
Kişiden kişiye değişir arkadaşım isterse 1 gün sonra isterse 1 hafta sonra cevaplasın hiç bir önemi yoktur ama sevgilimse bekletilmeyi sevmem
Mantıklı bir sebebi varsa üzerinde durmam.
Takılmam buzolabı gibi soğurum.
Takılmam ben böyle şeylere
Genelde mesaj atmadigim icin sorun yok
değer verdiğim biri yapıyorsa evet
biraz beklerim sonra direkt engel
Acayip takıntılıyım bu konuda
Değer verdiğim birisi bunu yaparsa evet düşünürüm,
Belli bir mazereti varsa üstünde durmam
Kişiye, duruma, sürekliliğine bağlı olarak değişir
Rahatsızlık verdiğimi düşünebilirim.
Çok rahatsız eder tavrım değişir
Kimden beklediğime baglı☺
Kalbim bile kırılır 😥
Yazamıyorsa bakmasınlar. Eder asla hoşlanmam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?