O zaman batarya ömrü de zayıflamıs benim bir önceki telefonum da vardı şarjı %30 25 demeden pat diye kapanıyor du değiştirdim şimdi ki şarjı o telefona göre iyi
Samsungun bi modeli unuttum pek ilgilenmiyorum telefon sağlam olsun yeterli öyle pek uygulama da indirmem şu model telefon da olsun demem ama ne yapacagimi bilemedim
Yüklenme derken uygulama bile bir iki tane telefonda
Soran
+1 yıl
Neden olur öyle
Cevap sahibi
+1 yıl
resim çokmu
Soran
+1 yıl
Yok o da
Cevap sahibi
+1 yıl
Kaç GB
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum ama yeni bi telefon değil alacak olursam ne almalıyım marka model farketmiyor hepsi o kadar pahalandı ki ne alınabilir kaldiysa uygun
Cevap sahibi
+1 yıl
Samsung uygun ama lphone al derim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefon neden aşırı ısınır birileri telefonu ele geçirdiği içinn mi kimlik bilgilerimi kart bilgilerimi vs eristigi içinn mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telefon aşırı ısınması işlemci nin yorulmasindan yükten dolayı olur kılıf da buna etken
Şarjida hemen bitiyor 1 2 saatte 6 sene falan oluyor kullanali yeni değil
O zaman batarya ömrü de zayıflamıs benim bir önceki telefonum da vardı şarjı %30 25 demeden pat diye kapanıyor du değiştirdim şimdi ki şarjı o telefona göre iyi
Ne aldın telefon ben calismiyorum alacak olsam iyisini almak isterdim almisken ama ŞU an mümkün değil uygun fiyatlı da kaldı mi ki
Bi önceki Lenovo Motorola G4 Plus di onu 2017 de aldım 2021 kadar kullandım sonra Samsung Galaxy S10 aldım ve şu an Galaxy S10 Kullanıyorum
Senin telefon marka model nedir
Samsungun bi modeli unuttum pek ilgilenmiyorum telefon sağlam olsun yeterli öyle pek uygulama da indirmem şu model telefon da olsun demem ama ne yapacagimi bilemedim
Hatır batarya ömrü tükentiği için aşırı ısınıyor hirde kılıf kullanıyorsan onunda etkisi çok oluyor şu an benimde öyle şarj çabuk bitiyor
hayır telefonun eskidiği için ısınır
Samsung m14 al
Önce format at telefonuna
çok yüklenme ısıtır
Yüklenme derken uygulama bile bir iki tane telefonda
Neden olur öyle
resim çokmu
Yok o da
Kaç GB
Bilmiyorum ama yeni bi telefon değil alacak olursam ne almalıyım marka model farketmiyor hepsi o kadar pahalandı ki ne alınabilir kaldiysa uygun
Samsung uygun ama lphone al derim