Merhabalar, ben yazılım ve web tasarımı üzerine çalışmalara başladım. üniversiteye yazıldım, kurslara yazıldım, başka neler yapmam gerekiyor sizce? Bana öneride bulunabilir misiniz?
Bunlar kanka ayıpsın yazılım üzerine tasarım üzerine bazı programlar var bunları öğrenmelisin boş durmamalısın YouTube'dan açıp açıp bak nasıl yapılıyor bak bir yandan da yapay zeka ile uğraş ileride çok işine yarayacaktır
İnternette Doğancan Özgökçeler diye bir abi var. Onun yazı ve videolarına bakın. Sağ olsun Hititçeden , biyolojiye kadar çeşitli konuda bilgi verdi. Yazılım konusundada ilginç işleri var. Kesin yardımcı olur ama ona soru sormadan önce işlerine bakın derim. Biraz hassa bu konuda.
Projelerle çalışarak daha kolay öğrenebilirsin örneğin kendine bir proje seç takıldığın yerleri Google da araştır hem yazılım bilgin hem de araştırma yeteneğin gelişir.
Html ve css genelde herkes öğrenir ama Tailwind bak derim. Css konusunda düz cssten çok böyle dillere kayıyor sektör. Yardıma ihtiyaç duyduğunda yardımcı olmak da isterim. İngilizcen var mı bu arada?
Tekrarlanan kodları kaldırıyor. Mesela bir class oluşturdun bir element için. Başka bir element de aynı class özelliğinde ama sadece margin farklı. O durumda normal css ile bir class daha oluşturuyorsun. Tailwind ile elementler class şeklinde ve bir süreklilik kazandırıyor tasarıma. Ayrıca her buildde gereksiz cssten kurtuluyorsun.