İnternet & Teknoloji Optiplex kasama hangi ekran kartı uyar? Pink_Diamond01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Optiplex 7020 kullanıyorum hangi ekran kartları uyar yardımcı olabilir misiniz? Optiplex kasama hangi ekran kartı uyar? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ekran kartlarında uyumsuzluk olmaz darbogaza olur ve kasanın yapısına uymayan kart olabilir kasa dardır büyük sogutuculu kartlar sığmaz gibiDarbogaz işlemci ve ekran kartının biri diğerini besleyememesi durumu bunu hesaplayıp alabilirsiniz 0 2 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Optiplex kasalarin üretimi farklı oluyor normal kasalar ile aynı değiller Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Belli iş istasyonu veya Server tipi gibi fotodaKasa yapısı ve Darbogaz hesaplanacak alınabilir, Darbogaz hesabı sitelerde var Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben bir kasa aldım aldığım günden beri bozuluyor sanırım en dandigi bana düşmüş 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mainboarda oturan her ekran kartı kasalara mainboardun uyup uymaması problemdr ekran kartı değil 0 11 Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Anlaşılır bir şekilde telaffuz edebilir misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ederm:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kasalar mainboarda göre üretilir, ekran kartına göre değil. Ekran kartı mainboarda oturacağı için kasaya göre kran kartı aramana gerek yok Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Yani tüm ekran kartları uyuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mainboarduna uyuyorsa evet Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Gtx 1050 kakaladılar ama uymadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mainboardamı uymadı, ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence uyuyordur da sen mainboadu yanlış yere takmış olabilir misin Yorumla Pink_Diamond01 +1 yıl Optiplex kasaların yapıları farklı oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mainboard oturduysa farkedeceğini sanmıyrum açıkçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baban falan takamıyor mu bunu yerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekran kartlarında uyumsuzluk olmaz darbogaza olur ve kasanın yapısına uymayan kart olabilir kasa dardır büyük sogutuculu kartlar sığmaz gibi
Darbogaz işlemci ve ekran kartının biri diğerini besleyememesi durumu bunu hesaplayıp alabilirsiniz
Optiplex kasalarin üretimi farklı oluyor normal kasalar ile aynı değiller
Belli iş istasyonu veya Server tipi gibi fotoda
Kasa yapısı ve Darbogaz hesaplanacak alınabilir, Darbogaz hesabı sitelerde var
Ben bir kasa aldım aldığım günden beri bozuluyor sanırım en dandigi bana düşmüş 🤣
mainboarda oturan her ekran kartı kasalara mainboardun uyup uymaması problemdr ekran kartı değil
Anlaşılır bir şekilde telaffuz edebilir misiniz
ederm:)
kasalar mainboarda göre üretilir, ekran kartına göre değil. Ekran kartı mainboarda oturacağı için kasaya göre kran kartı aramana gerek yok
Yani tüm ekran kartları uyuyor mu
mainboarduna uyuyorsa evet
Gtx 1050 kakaladılar ama uymadı
mainboardamı uymadı, ?
bence uyuyordur da sen mainboadu yanlış yere takmış olabilir misin
Optiplex kasaların yapıları farklı oluyor
mainboard oturduysa farkedeceğini sanmıyrum açıkçası
baban falan takamıyor mu bunu yerine