Deliricem artık ya vatan bilgisayar benim gibi başka insanları da kazıklamış. Hatalı ürünü hatasız diye satıyorlar. Sorunu anlatıyorum gayet normal deyip dalga geçer gibi savunuyorlar bi de.
Hâlâ serviste. Kesin iade kabul etmeyecekler. Diğerlerine dedikleri gibi pili değiştirdik falan diyecekler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tüketici hakem heyetine basvur
Onlar iade yapmaz ki
Sen basvuruyosun durumunu anlatıyorsun eğer hakliysan iade hakkını olusturuyorlar:)
Ooo iyimiş. Benim gibi bi sürü benzer durum yaşayan insanların şikayetleri var. Onları göstersem. Benim durumu güçlendirir mi
Ama şu an serviste pc. Ve daha mesaj gelmedi. Durum sonuçlanmadı. Büyük ihtimalle biz pil değiştirdik diyecekler diğerlerine yaptıkları gibi. Bi yandan da sonuç gelene kadar hakem heyeti süresi de var sanırım. Şu an aldığımdan 7 gün oldu
Sonuclansada fark etmez sana ürün geri gelsede sen durumunu anlat servis kayıtlarını ver, onları gösterip olmaz, sen kendi durumlarını anlat, servis süresiyle ilgili değil senin durumuna göre dava açılıyo
Nasıl bir şey aldın?
Lenovo
iide ürünü direk servisine götr
Lenova aldım. Lenovo servisine götürecekler
sen götür uğraşma
Ben tamir istemiyorum. Paramı istiyorum kazıklandım resmen. Tamir olsa ne yazar
kazıklanmak değil ne kadar zamanda aldın
Bu pazartesi
Ertesi gün açtım ürünü farkettim. Diğer gün hemen götürdüm
sorun ne
Fonundan kurutma makinesi gibi ses geliyor. Şarjı çabucak bitiyor. Dakkada dakka bile olmadan 5 şarj düşüyo. Ve 2 saat pil ömrü yazıyor normal değil. 2 saatten bşle az yetiyo zaten. Sadece deneme amaçlı şarkı açıldı o kadar. Çabuk ısınıyo şarjdayken bile. Şarjı bile çin malı