Bankaya para yatırdım, banka dekontunu kaybettim tekrar alabilirmiyim? Daha önce çıkaranlar var mı bilgi sahibi olan? Veya ailesinde bankacı olan? Halkbankası bu aradakaybedilen dekont tekrar çıkarılır mı
Teknolojk imkanlar fazlalaştıkça banka işlemleri de hızlandı ve kolaylaştı. Eskiden bazı işlemler sadece bankadan yapılabiliyordu fakat günümüzde birçok işlem için bankaya gitmeye gerek yok. Dekont çıkarma işlemi de bunlardan bir tanesi. Dekontu tekrar çıkartabilmenin birkaç yolu var.
Mobil bankacılık veya internet bankacılığı üyesiyseniz ve işlemi oradan gerçekleştirdiyseniz, dekont mailinize yönlendirilmiştir oradan tekrar çıkarabilirsiniz.
Mobil bankacılık veya internet bankacılığı müşterisi değilseniz bankayı telefonla arayarak veya mail üzerinden iletişime geçerek dekontu isteyebilirsin.
Ya da direkt olarak bankadan tekrardan çıkartabilirsin.
Göndereceğin kurum kaşeli, imzalı isterse mecburi olarak bankadan çıkartmak zorunda kalırsın, başka yerden çıkarttıklarını kabul etmezler.
Yoksa şubeye şahsen başvurarak dekontun kopyasını çıkartabilirsin. İşlem gününü ve saatini söylersen yardımcı olurlar. İşlem için ücret alabilirler aklında bulunsun.
Eğer ibraz şart değilse parayı yatırdığın yerde de görünür aslında, dekonta da gerek yok.
internet şubesi varsa basitçe yazıcıdan çıktı alabilirsin. yoksa da bankaya gidip rahatça alabilirsin şahsen ben internetten eft yapıp dekontunun aslı lazım olunca gidip vakıfbanktan almıştım. hatta benim eft yaptığım kendi bankam kuveytturk, parayı yolladığım banka vakıfbanktı. hiç problem olmadan dekontumu almıştım. hemde para mara istemediler.
ben yatırdığım bankanın adını biliyorum ama şubeyi unuttum onu nasıl buluruz?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şubeyi nasıl unuttun yav? ben aynı şubeden almıştım, yine de herhangi bir şubeye gidip ordaki çalışana durumunu belirt. belki farklı şubeden bile verirler.
En İyi Cevaplar