Sizce sildi mi yoksa engelledi falan mı daha geçen konuştuk
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şeyi anlamadım siz sadece profil fotoğrafınızı herkese açık mı yaptınız? Hakkında da gizlediniz anladığım kadarıyla. Onun sizin hakkında kısmını görmediğini nereden biliyorsunuz? Ayrıca duruma bakmaması sildiği anlamına gelmez ki. Bakmamıştır. Bu kadar basit.
Hayır ya şimdi arkadaşın pp gözüküyor ama hakkında kuşum gözükmüyor önceden gözüküyordu ayrıca saatler olmuş duruma bakmamış ama geçenlerde konuştuk
hmm hakkındayı gizlemiş olabilir ya. Söyle dusundum ben durumlara hiç bakmayan biriyim bakmıyorum genelde. Ama girdiğim an gözüme çarptığı da oluyor. Hem deger verse illaki bakardı. Sevdiği biriysen. Ama bakmadığına göre silmiş olabilir.
Ya eski sevgiliminin arkaşsın sevgilisi beni nişanlarına davet etti geliyorsun dedi bende müsait olursam gelirim dedim bişey yazmadı sonra işte pp gözüküyor ama hakkımda kısmı gözükmüyor durumlara bakmamış önceden gözüküyordu
Sizce silmiş midir
Yani hemen cart diye silecek değil o zaman. Bakmamıştır gizlemiştir hakkındayı da belki. Olabilir. Niye silsin ki davet etmiş o kadar.
Yani doğru ama okundusu açıktı ta
Davet edip şak diye silecek biri mi siz az çok tanırsınız.
Ve süreli Mesajlar onunki siliyor ya bu sefer onun silinmemiş benim silinmiş
Silmemiş başkasından baktım
Gizlemiş o zaman dhsyxh
Aynen memdmd
Sence gidiyim mi nişana bana gitme diyen git diyen de var ablam gitme diyor ki zaten ondan başka kim beni götürr oraya
Sence gidiyim mi
Kankam yani çocuk belli ki barışmak için istiyor çünkü neden çağırsın. Ablan da az çok seni tanıyordur çocuğu da biliyordur. Hayırsızın tekiyse gitme diyor olabilir. Sen önce barışıp barışmayacagina karar ver barisacaksan git yoksa seni bağlamaz.
Ama neden yazmıyor o zaman yazsın konuşuruz basit çocuk yabi evet hayırsız kendine de hayrı yok ama kendi öncedki ilişkilerindeki insanlar öyleydi ben karışmıyordum ama barışırım ben gitmek istiyorum ama ayryız diye niye gidiyim dedim
Yani konu belli dedi ayrıyız diye gitme diyor
Iste o da barışma diyor demek ki işte. Ama sen ne istersen onu yap pişmanlık kalmasın içinde. Hayat çok kısa pişman olma
Bilmiyorum gitmek istiyorum ama ayrıyız diye gitmek istemiyorum sonra bide çocuk biliyor mudur beni davet ettiğini
Bende onun ilişkilerine karışmadım benimkine karışması sinir oluyorum
Sen iyi düşün bebek. Pişman olmaktansa yap. Davet ettiğine göre barışmak istiyor iste. Düşün karar ver.
Ya bide surat asar mı çocuk ondan diyom uğrayıp 10 dk dururum ama işte ablam istemiyor ve bi tek araba onda var başka kimle gidebilirim tek gitmem yabi
düğünü olacak çocuk surat asar diyorsan biliyordur davetsiz edecek değil zaten sacmalik olur öyle.
Bir de eski sevgilinle konuşursun detayları gideceksen dert etme oraları
Yani biliyordur oda davet ettiğini konuşrum ama bilmiyorum kafam karışık biraz olaylı ayrıldık falan
Olaylı ayrılmak kotu baya :(( ama aldatmadiysa her şey hallolur bence6
Ayrıldıktan sonra eski sevgiliyle oldu sonra ayrılmışlar kox bana 1 ay önce de yazmıştı konuştunuz mu hiç diye
Peki gidersem yüzsüz olur muyum
Ayy o kotu ama ya. Senden ayrılıp hemen eskisine koşmuş ama böyle olmaz ki.
Ben masum bir şey için ayrıldınız sandım bu büyük bir suç ama. Gitme bence bunda. Hoşlanmadım. Eskisine koşmuş hemen 😡
Diyoö ya ondan barışmak istiyorsa yazsın o zaman diyom bende gitmek istiyorum ama ayryız diye gitmek istemiyorum o gün gelsin bakarım
boş ver o zaman ya gitme. Olaylı bu baya çünkü
Yani çok büyük bişey olmadı ama kıx davet etti diye giderim onun için ama gitmem büyük ihtimalle
Eski sevgiline uyuz oldum yani şu an xhsyxhs
Sence kız silmiş midir numaramı başkasında pp gözükmüyor bende gözüküyor
yok o silmemiş cjsujcdjc
Tamam skndnd
Gizlemiş o zaman
Yani.. senin durum karışık baya 😔 kolay çözersin umarim
İnşallah ya barışmak istiyorum da gitsem mi gitmesem bilmiyorum ama gitmem
Peki sence nişan yaklaştığında kıza yazıyım mı gelemicem diye falan bahane uydurup yoksa yazmayın mj
Ben şunu anlamıyorum kendine neden bu kötülüğü yapıyorsun? Seni sevmeyen biri sonuçta eski sevgilisine koşmuş hemen senden ayrılıp
Evet doğru hemen barışmam zaten barışsam bile bu sefer ben ayrılırım ondan ama hala ondan vazgeçemiyorum 3 ay oldu
Yapma kendine seni bırakıp igrenc yani eski sevgilisine gitmiş. Çok kötü bence
Şimdi nişana gitmem de bişey yazdam mi yazmasam mı kıza yaklaştığında nişan
Kusura bakma ben gelemeyeceğim de yani zorla çekecek değil
Yani doğru
Bahane uydurum
Numara değiştirmiş te olabilir mi bi arkaşdımda öyle çünkü
Yanlış bir şey yaptıysan silmistir
Ne gibi
Onu sen bilirsin ben nerden bilim
Ya eski sevgilimin arkadaşının sevgilisi kız bana nişanına davet etti geliyorsun dedi bende müsait olursam gelirim dedim ya ayrıyız ya ondan öyle dedim şimdi duruma bakmamış ondan hakkımda gözükmüyor
Yazdım
Bunu ogrendi ise tepkisinde haklı
Yalnız hani ayrıyız 3 aydır ya davet etmesi garip değil mi sence
Kız davet etti
Bence çok takma yoluna bak
Ya öyle de hani bu davet olayından sonra yapması garip değil mi kötü bişey demedim sonuçta 3 aydır ayrıyız yabi
Silmiş midir
Büyük ihtimalle sildi ama bu senin umrunda olmamalı bence
Neden silsin ki ben kötü bişey demedim sonuçta
Yani başka blrşy mi deseydim o biliyor mu davet ettini diye sonra bana dik dik bakmasın diye
Nişana az kaldı o zaman yazem ni gelenicem diye anlamış olurum
Silmemiş başkasından baktım
O zaman takma
Yok ya gizlemiştir ya da tel de sorun olduysa Oda olabilir
Mesele şu doğum gününe sizde olckadınx dedi o zamanda ayrıydık sonra beni çağırmadı ses çıkmadı şimdi ise nişana davet ediyor 3 ay olmuş garip geldi ayrıca çocuk sevgilinden ayrılmış ondan sonra yazıyor
Kız bana
Kızım destan yazıyon valla dizi çeksen çekersin sen 😅
KASKF daha var bu kısa cidden mdmdmdd
Sen yaz ben okurum bir kaç aya 😅
Gerek yok kdndmd
Tamam 😅😅
Ama sizinde fikrinizi alım sizce nişana gideyim mi bana gitme diyen de Çar ablam da gitme diyor ayrıyız diye 2 kişi git diyor güzel giyin seni görsün diye
Sizce gideyim ni
Ne yapmak istiyorsan onu yap içinden geleni
Bilmiyorum ya beni davet ettiğini biliyor mudur 3 ay ayrıyız diye gitmek ne bilin ta
Gitme o zaman