İnternet & Teknoloji Sosyal medya uygulamalarından hangisini daha çok kullanıyorsunuz? ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor KızlarSoruyor Twitter Facebook İnstagram Youtube Google+ Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medya uygulamalarından hangisini daha çok kullanıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. KızlarSoruyor Facebook İnstagram Youtube Google ekşi sözlük 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. En çok burasını kullanıyorum gadası 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. Başka hiçbir medya kullanmıyorum google hariç 1 3 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Neden peki? Yorumla Esrihbaenl +1 yıl İşin içine görsel girdi mi sevemiyorum Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Sende hsaklısın doğru Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Instagram snapchat KS 1 7 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Snap çok popüler * ahiç kullanmadım Yorumla Sedefffe +1 yıl Snapchat ben 10 senedir kulaniyorum galiba Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl kullanışlı mı? instagram ve twitter a göre? Yorumla Sedefffe +1 yıl Iyi ben severim ama sen kulanmadiysan biraz zor kulanirsin belkit sevmesinde Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Neden öyle dedin ki şimdi deneyecektim gözümüğ korkuttun Yorumla Sedefffe +1 yıl Dene istersen söylersin begendinmi diye Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl ama ufak trickler ver :D Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Kızlar soruyor ve instegram kullanıyorum 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Facebook, Instagram, KS 1 0 Yorumla
fffgff Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Youtube.KS sosyal medya değilkli kadın forum sitesi 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl YouTube > her şey 1 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Bencede instagram ve twitter Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. En çok burası 1 4 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Özel bir nedeni var mı? Yorumla thecutewitch +1 yıl Hayır yok Burası sardığı için öyle dedim Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl peki teşekkürler cevap için Yorumla thecutewitch +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
rossman Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 47% +1 yıl KS telegram 1 8 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Telegram kullanan var mı ya Yorumla rossman +1 yıl Oo herkes Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl alla alla nedenki acep Yorumla rossman +1 yıl Gruplar var kpss , ya da savaş videoları felan Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Savaş videoları bir kişi daha söylemişti. nedir bu savaş videolaruı Yorumla rossman +1 yıl Gazzedeki videolar var sansürsüz ya da infaz videoları acik açık hepsi Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl izleyebiliyor musun hepsini _ Yorumla rossman +1 yıl Evet ama davet bağlantısıyla girmen lazım Instagramda memur sayfası var oraya gir Pp nin altında davet bağlantısına tıkla Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Youtube 1 4 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl aaa şaşırdım Yorumla Alfie_x +1 yıl Neden Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl youtube çok kullanılmaz zannediyordum Yorumla Alfie_x +1 yıl Ben kullanıyorum vlog ve eski dizileri izlemeyi severim Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. KS diyorum djnd 1 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl ciddi olamazsı n Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Instagram 1 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Evet instagram benimde tercihim Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hiç birini 1 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Hiç mi sosyal medya kullanmıyorsunuz? Yorumla
mysteriousmannn Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Instagram diyebilirim 1 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Evet galiba bende en çok instagramda vakit geçiriyorum. ama bir süre are verdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl burayi 1 3 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Özel bir ebebi var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bagimlilik Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl hahah nasıl bir bağımlılıkmış ya :D Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece burası var 1 0 Yorumla
Ahilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl reddit 1 4 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Sebep :D Yorumla Ahilleus +1 yıl gündemi takip ediyoruz :D Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl alevli gündem :D Yorumla Ahilleus +1 yıl çatışmalar yangınlar bir çok konu Yorumla
OğuZzeers_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Telegram 1 5 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Neden? Yorumla OğuZzeers_ +1 yıl Savaş videoları gündem vs Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl orada her şey daha açık değil mi? Yorumla OğuZzeers_ +1 yıl Zaten onun için Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Teşekkürler kardeşim Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Instagram ve YouTube 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
KızlarSoruyor
Facebook
İnstagram
Youtube
Google
ekşi sözlük
En çok burasını kullanıyorum gadası
Başka hiçbir medya kullanmıyorum google hariç
Neden peki?
İşin içine görsel girdi mi sevemiyorum
Sende hsaklısın doğru
Instagram snapchat KS
Snap çok popüler * ahiç kullanmadım
Snapchat ben 10 senedir kulaniyorum galiba
kullanışlı mı? instagram ve twitter a göre?
Iyi ben severim ama sen kulanmadiysan biraz zor kulanirsin belkit sevmesinde
Neden öyle dedin ki şimdi deneyecektim gözümüğ korkuttun
Dene istersen söylersin begendinmi diye
ama ufak trickler ver :D
Kızlar soruyor ve instegram kullanıyorum
Facebook, Instagram, KS
Youtube.
KS sosyal medya değilkli kadın forum sitesi
YouTube > her şey
Bencede instagram ve twitter
En çok burası
Özel bir nedeni var mı?
Hayır yok
Burası sardığı için öyle dedim
peki teşekkürler cevap için
Rica ederim 🙏
KS telegram
Telegram kullanan var mı ya
Oo herkes
alla alla nedenki acep
Gruplar var kpss , ya da savaş videoları felan
Savaş videoları bir kişi daha söylemişti. nedir bu savaş videolaruı
Gazzedeki videolar var sansürsüz ya da infaz videoları acik açık hepsi
izleyebiliyor musun hepsini _
Evet ama davet bağlantısıyla girmen lazım Instagramda memur sayfası var oraya gir Pp nin altında davet bağlantısına tıkla
Youtube
aaa şaşırdım
Neden
youtube çok kullanılmaz zannediyordum
Ben kullanıyorum vlog ve eski dizileri izlemeyi severim
KS diyorum djnd
ciddi olamazsı n
Instagram
Evet instagram benimde tercihim
Hiç birini
Hiç mi sosyal medya kullanmıyorsunuz?
Instagram diyebilirim